Povezane vesti
Betanija: Rođena 21 beba, 12 devojčica i devet dečaka
Radio 021 17.08.2016
U novosadskom porodilištu od utorka do srede ujutru rođena je 21 beba, i to 12 devojčica i devet dečaka. Utorak: Devojčice su dobile: Radmila Živković i Jovanka Kevrešan iz Novog Sada Gabriela Milinski Pete i Milena Samojlović iz Temerina Bojana Dimić iz… »
Rođeno sedam dečaka i 13 devojčica
NoviSad.com 17.08.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 20 beba: 13 devojčica i sedam dečaka. Bliznakinje je rodila Milena Krstić (Požarevac). Majke devojčica su Radmila Živković, Jovanka Kevrešan, Darka Đukić (Novi Sad), Vesna Miljanić… »
Radosne vesti iz Betanije: Rođena 21 beba
Moj Novi Sad 17.08.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: BLIZANCI: Milena Krstić iz Požarevca (devojčice). DEVOJČICE: Radmila Živković, Jovanka Kevrešan i Darka Đukić iz Novog Sada, Gabriela… »
Vesti dana »
“Mom sinu celu noć krče creva, a meni se srce cepa. Sve su mi uzeli, dete im ne dam”: Teška životna priča autoprevoznika Jaćimovića koji treći dan štrajkuje glađu
Nova pre 27 minutajoš 118 povezanih
Antonijević potvrdio kandidaturu za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, druga kandidatkinja Milena Vasić
Radio 021 pre 17 minutajoš 21 povezana