Povezane vesti

Muslin objasnio pozive: Ključ je forma

Muslin objasnio pozive: Ključ je forma

Mondo 18.08.2016
"Već imam ideju u kom sastavu bismo trebali da počnemo duel sa Irskom, ali videćemo. Ima još dva vikenda, nadam se da neće biti povređenih", kazao je selektor po saopštavanju spiska. Pred reprezentacijom Srbije je novi ciklus kvalifikacija… »
Muslin: Pozvao sam igrače koji mogu da pruže najviše

Muslin: Pozvao sam igrače koji mogu da pruže najviše

Beta 18.08.2016
Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je za predstojeću utakmicu sa Irskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pozvao igrače koji u ovom trenutku mogu da pruže najviše i da ima ideju u kom sastavu će početi taj duel. "Trebaju nam… »
Muslin o novom spisku: Ljajić ima problem, Maksimović menja klub

Muslin o novom spisku: Ljajić ima problem, Maksimović menja klub

Mozzart sport 18.08.2016
Selektor objašnjava drastičnu promenu u izboru igrača. Slavoljub Muslin je odredio spisak igrača za početak kvalifikacija i prvi duel sa Republikom Irskom (5. septembra) i poručuje da je to najbolje u ovom trenutku što Srbija ima. “Na spisku se… »
Spremni za irce: Muslin pozvao dvojicu novih (FOTO)

Spremni za irce: Muslin pozvao dvojicu novih (FOTO)

Hot sport 18.08.2016
Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopšio je imena reprezentativaca za prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske u Beogradu, 5. septembra na stadionu „Rajko Mitić“ (20,45). GOLMANI: 1. Predrag RAJKOVIĆ Makabi TA 3… »
Muslin: Pozvao sam najbolje fudbalere koje Srbija ima, Ljajićev problem je pozicija

Muslin: Pozvao sam najbolje fudbalere koje Srbija ima, Ljajićev problem je pozicija

Sportal blic 18.08.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da se na spisku za meč sa Irskom na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji nalaze najbolji igrači koje zemlja ima. Foto: M. Cvetković / RAS Srbija "Na spisku se nalaze igrači za… »
Muslin odabrao 26 igrača za Irce! Tu je Katai, ali nema devet igrača sa prvog spiska...

Muslin odabrao 26 igrača za Irce! Tu je Katai, ali nema devet igrača sa prvog spiska...

Mozzart sport 18.08.2016
Selektor Srbije saopštio spisak za prvi meč u novim kvalifikacijama. Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak od 26 fudblera na koje računa za prvi meč kvalifikacija za Svetski kup u Rusiji protiv Republike Irske! Kao što… »
Muslin objavio spisak za utakmicu sa Irskom

Muslin objavio spisak za utakmicu sa Irskom

Novi magazin 18.08.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je danas spisak od 26 igrača za predstojeću utakmicu protiv selekcije Irske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Fudbaleri Srbije igraće 5. septembra od 20.45… »

Vesti dana »