Повезане вести

Муслин објаснио позиве: Кључ је форма

Муслин објаснио позиве: Кључ је форма

Мондо 18.08.2016
"Већ имам идеју у ком саставу бисмо требали да почнемо дуел са Ирском, али видећемо. Има још два викенда, надам се да неће бити повређених", казао је селектор по саопштавању списка. Пред репрезентацијом Србије је нови циклус… »
Муслин: Позвао сам играче који могу да пруже највише

Муслин: Позвао сам играче који могу да пруже највише

Бета 18.08.2016
Селектор Србије Славољуб Муслин рекао је данас да је за предстојећу утакмицу са Ирском у квалификацијама за Светско првенство позвао играче који у овом тренутку могу да пруже највише и да има идеју у ком саставу ће почети тај… »
Муслин о новом списку: Љајић има проблем, Максимовић мења клуб

Муслин о новом списку: Љајић има проблем, Максимовић мења клуб

Моззарт спорт 18.08.2016
Селектор објашњава драстичну промену у избору играча. Славољуб Муслин је одредио списак играча за почетак квалификација и први дуел са Републиком Ирском (5. септембра) и поручује да је то најбоље у овом тренутку што Србија… »
Спремни за ирце: Муслин позвао двојицу нових (ФОТО)

Спремни за ирце: Муслин позвао двојицу нових (ФОТО)

Хот спорт 18.08.2016
Селектор Србије Славољуб Муслин саопшио је имена репрезентативаца за први меч квалификација за Светско првенство у Русији, против Републике Ирске у Београду, 5. септембра на стадиону „Рајко Митић“ (20,45). ГОЛМАНИ: 1. Предраг… »
Муслин: Позвао сам најбоље фудбалере које Србија има, Љајићев проблем је позиција

Муслин: Позвао сам најбоље фудбалере које Србија има, Љајићев проблем је позиција

Спортал блиц 18.08.2016
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин изјавио је да се на списку за меч са Ирском на старту квалификација за Мундијал у Русији налазе најбољи играчи које земља има. Фото: М. Цветковић / РАС Србија "На списку… »
Муслин одабрао 26 играча за Ирце! Ту је Катаи, али нема девет играча са првог списка...

Муслин одабрао 26 играча за Ирце! Ту је Катаи, али нема девет играча са првог списка...

Моззарт спорт 18.08.2016
Селектор Србије саопштио списак за први меч у новим квалификацијама. Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин саопштио је списак од 26 фудблера на које рачуна за први меч квалификација за Светски куп у Русији против… »
Муслин објавио списак за утакмицу са Ирском

Муслин објавио списак за утакмицу са Ирском

Нови магазин 18.08.2016
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин објавио је данас списак од 26 играча за предстојећу утакмицу против селекције Ирске, у квалификацијама за Светско првенство 2018. године у Русији. Фудбалери Србије играће… »

Вести дана »