Повезане вести
Овде сам била најближа злату, не могу да верујем да ми је срећа зафалила
Политика 18.08.2016
То су речи Иване Шпановић, која је нашој атлетици донела олимпијску медаљу после 60 сушних година, на осам узастопних такмичења освојила трофеј и поставила нови државни рекорд (7,08 м). Од нашег извештача Рио – Ивана Шпановић… »
Штефанек допутовао у Београд: После кише увек дође сунце
Вечерње новости 18.08.2016
Многи су кудили српске спортисте што после 11 дана није било медаља, али ето, ја сам отворио, а онда су наставиле Ивана Шпановић и Тијана Богдановић, која је још дете, каже Давор Штефанек. ЈУНАК нације, олимпијски шампион Давор… »
Србија пише историју на Играма: Имамо четири медаље, чекамо још!
Моззарт спорт 18.08.2016
Српски олимпијци су четири медаље освојили у Атланти (1996) и у Лондону (2012), али одличја нису била сјајнија од садашњих јер су имали две бронзе и по злато и сребро. Српски спортисти освајањем четврте медаље у Рио де… »
Суботичани припремају дочек за златног Штефанека, Давор у руководству Спартака /видео/
Спортал блиц 18.08.2016
За рвача Давора Штефанека, освајача златне олимпијске медаље, у петак 19. августа у суботичкој Градској управи биће организован пријем код градоначелник Богдана Лабана. Фото: М. Метлаш / РАС Србија - Сусрет Штефанека и… »
Олимпијски шампион Давор Штефанек стигао у Београд: Знао сам да могу
Радио 021 18.08.2016
Рвач Давор Штефанек, освајач златне медаље на Олимпијским играма у Рију, изјавио је данас у Београду да су му велика жеља и глад за успехом помогли на путу ка трону и да верује да ће својим успехом "погурати" остале спортисте у… »
ОИ Рио 2016: Колашинац без финала у бацању кугле
Дневник 18.08.2016
Српски атлетичар Асмир Колашинац није успео да се пласира у финале у бацању кугле на Олимпијским играма у Рију. Колашинац је данас у квалификацијама имао најбољи хитац од 20,16 метара у трећој серији, што није било довољно за… »
Рио 2016: Колашинац без финала
Хот спорт 18.08.2016
Колашинац је заузео 15. место резултатом 20 метара и 16 центиметара, колико је бацио у последњој трећој серији. У првој серији бацио је 19,86 метара, док је у другој преступио. Норма за финале била је 20,65 метара. Најбољи у… »
Вендетта! (видео)
Моззарт спорт 18.08.2016
Стара, добро позната изрека каже да се освета увек најбоље сервира када је хладна. Четири године су биле сасвим довољне да се ствари охладе, зар не? Ватерполисте Србије још два корака деле од освајања тако жељене златне… »
После суза: Ивана Шпановић: Јуче је било болно, данас сам захвална
Спортал блиц 18.08.2016
Бронзана са Олимпијских игара у Рију у дисциплини скок у даљ, Ивана Шпановић није била задовољна трећим местом, иако је српској атлетици донела прву атлетску медаљу након 60 година. Ипак, дан касније, када су се страсти мало… »
Штефанек у Београду: После кише дошло је сунце
Мондо 18.08.2016
Златни српски олимпијац Давор Штефанек допутовао је у Београд где му је приређен леп дочек. Био је тужан и незадовољан што на исти начин нису дочекане и његове колеге из рвачког тима. "После кише дође сунце", изјавио је Давор… »
Штефанек: После кише увек дође сунце
Нови магазин 18.08.2016
Српски рвач Давор Штефанек рекао је данас да још није свестан какав је резултат остварио на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру и додао да му је драго што му је приређен дочек на београдском аеродрому, али да жали што и његове… »
Штефанек допутовао у Београд
Бета 18.08.2016
Српски рвач Давор Штефанек допутовао је данас у Београд из Рио де Жанеира, где је на Олимпијским играма освојио златну медаљу, прву за српско рвање после 32 године. Штефанека је на београдском аеродрому дочекала породица… »
Штефанек по доласку у Београд: Очекујем да ћемо освојити шест-седам медаља
Спортски журнал 18.08.2016
Давор Штефанек је изразио очекивање да ће спортисти из Србије освојити шест до седам медаља на Олимпијским играма. – Драго ми је што сам покренуо лавину медаља – изјавио је репрезентативац Србије у рвању Давор Штефанек, по… »
Мама ми је сковала злато
Политика 18.08.2016
„Хтео сам 2013. године да прекинем каријеру, али ме мајка Ђенђика одговорила од тога” – рекао је наш рвачки ас. – „Крвавих шест месеци стоји иза овог успеха”. – „Испунио сам обећање са балкона”. Од нашег извештача Рио – Јутро… »
Вести дана »
ВИДЕО Јокић на вечној листи престигао Мајкла Џордана: Овако нешто се не виђа, радио шта је хтео Шарлоту
Нова пре 6 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 11 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних