Povezane vesti

Preplavljena emocijama zbog kojih srce ubrzano kuca: Prve reči Milice Dabović posle osvajanja bronzane medalje (FOTO)

Preplavljena emocijama zbog kojih srce ubrzano kuca: Prve reči Milice Dabović posle osvajanja bronzane medalje (FOTO)

Story 20.08.2016
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh i osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, a ove hrabre devojke svima su izmamile i osmehe i suze radosnice. Srpske košarkašice po ko zna koji put su nas učinile… »
Danijel Pejdž o Srbima za američke medije: Dali bi vam kožu s leđa ako vam treba

Danijel Pejdž o Srbima za američke medije: Dali bi vam kožu s leđa ako vam treba

Story 20.08.2016
Reprezentativka Srbije u košarci razgovarala je s medijima iz svoje domovine o tome kako su je stanovnici naše zemlje prihvatili kad je obukla crveni dres. Početak nije bio kao iz snova, ali... Kada je pred početak utakmice naše košarkaške… »
Stefan Marković posle plasmana u finale OI otkrio tajnu: Svaki put kad mi žena zatrudni mi osvojimo medalju! (VIDEO)

Stefan Marković posle plasmana u finale OI otkrio tajnu: Svaki put kad mi žena zatrudni mi osvojimo medalju! (VIDEO)

Story 20.08.2016
Jedan od najzaslužnijih za sinoćno osvajanje olimpijske medalje i plasman u finale košarkaškog turnira u Riju našalio se na simpatičan način posle pobede nad Australijom. Marković je, uprkos ogromnoj euforiji zbog velikog uspeha srpske… »
Milica Dabović van sebe nakon plasmana košarkaša u finale: Ova njena rečenica će se godinama citirati!

Milica Dabović van sebe nakon plasmana košarkaša u finale: Ova njena rečenica će se godinama citirati!

Story 20.08.2016
Iako im mnogi nisu davali neke šanse, srpski košarkaši plasirali su se u finale košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama, a košarkašice će se boriti za bronzanu medalju. Milica ima jednostavno objašnjenje... Uprkos tome što gotovo svaka… »

Vesti dana »