Povezane vesti
Uroš Đurđević nova Partizanova akvizicija! (video)
Sportski žurnal 22.08.2016
Mladi reprezentativac Srbije, Uroš Đurđević (2.3.1994 – 183 cm, 82 kg) novi je igrač crno-belih. Đurđević igra u špicu napada, a stiže u Humsku kao slobodan igrač. Saradnja je dogovorena na tri godine, a nosiće dres sa brojem 32. Partizanov… »
Đurđević partizanov: Došao sam zbog trenera Nikolića
Večernje novosti 22.08.2016
Mislim da je ovo odskočna daska za dalje. Znam da sam došao u jedan od najvećih klubova na Balkanu i znam šta me čeka, spreman sam", rekao je Uroš Đurđević na promociji. PARTIZAN je očajan! Partizan je bezopasan! Ovo prvo se vidi iz aviona, ovo… »
Partizan ima novog špica: Đurđević: Došao sam zbog trenera Nikolića
Sportal blic 22.08.2016
Partizan je doveo veliko pojačanje u napadu. Trogodišnji ugovor sa crno-belima je potpisao mladi centarfor Uroš Đurđević (22). Foto: FK Partizan / Promo Uroš Đurđević On je prve fudbalske korake napravio u Crvenoj zvezdi, za koju nije odigrao… »
Đurđević uzeo Partizanov 32: Došao sam zbog Nikolića (video)
Mozzart sport 22.08.2016
„Došao sam u jedan od najvećih klubova na Balkanu, koji će mi biti odskočna daska za dalje“; kaže novi špic crno-belih. Kad je muka - Đuka! Uroš Đurđević, 22-godišnji napadač, projektovan je da bude spas ne baš pohvalnog špica Partizana… »
Partizan doveo evropskog prvaka! Iliev neće dalje da troši reči...
Sportske.net 22.08.2016
Najave se obistinile, Partizan ponovo ima Đurđevića u špicu napada. Nekada je to bio Milan, od danas Uroš, momak koji se može pohvaliti i evropskom titulom sa omladinskom reprezentacijom Srbije. Novi fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je… »
Partizanovih 11 pojačanja! Može li Nikolić da samo od njih sastavi tim?
Sportske.net 22.08.2016
Pod uslovom da oko transfera Uroša Đurđevića ne bude nekih iznenađenja u poslednji čas, Partizan može da se pohvali da je ovog leta angažovao ceo jedan tim novih igrača. Iako se to na rezultatima crno-belih uopšte ne vidi, Partizan se… »
Gotovo, napadač danas stiže u Partizan!
Sportske.net 22.08.2016
Dogovor postignut, crno-beli jači za talentovanog fudbalera. Crno-beli će od danas biti jači za Uroša Đurđevića, prenosi zurnal.rs Nekadašnji napadač Rada i Vitesea je raskinuo ugovor sa Palermom i kao slobodan igrač stiže u Humsku. On je… »
Vesti dana »

Završen protest studenata u Novom Sadu, predat zahtev za istragu zbog policijske brutalnosti
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Jak zvuk na protestu u Beogradu: Kontradiktornosti, krivična prijava, a evropski sud traži odgovore
Južne vesti pre 2 satajoš 13 povezanih

Šutanovac zvanično izabran za ambasadora Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Zagreba
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih

Zelenski: Dobre mere, Ukrajina će primeniti dogovor koji je najavio Vašington
N1 Info pre 1 satjoš 47 povezanih