Povezane vesti
Najavio povratak: Sarkozi će se kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine
Kurir 22.08.2016
Bivši francuski predsednik Nikolas Sarkozi najavio je da se vraća u politiku, rekavši da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine. Sarkozija (61) je na poslednjim izborima 2012. porazio trenutno veoma nepopularan predsednik Fransoa Oland… »
Sarkozi ponovo u trci za predsednika Francuske
Radio 021 22.08.2016
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi saopštio je da će se kandidovati na predsedničkim izborima koji će u toj zemlji biti održani sledeće godine. "Odlučio sam da se kandidujem na predsedsedničkim izborima 2017. godine", naveo je Sarkozi na Fejsbuku… »
Nikola Sarkozi u trci za predsednika Francuske
Telegraf 22.08.2016
- Odlučio sam da budem kandidat na predsedničkim izborima 2017. godine. Osećam da imam snage da predvodim ovu borbu u vremenu punom problema - naveo je Sarkozi na svom Fejsbuk profilu. Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi objavio je danas da će se… »
Vesti dana »
Teheran potvrdio da je primio "maksimalistički" američki plan; Izrael pojačava napade zbog straha od kraja rata
RTS pre 21 minutajoš 47 povezanih
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, Tramp spreman da otvori "vrata pakla"
Mondo pre 1 satjoš 51 povezana
Drama rešena sa bele tačke: Partizan slavio posle penala protiv Budućnosti!
Hot sport pre 16 minutajoš 39 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Telegraf pre 7 satijoš 16 povezanih
Vučić: Imamo veće rezerve goriva nego 75 odsto zemalja EU
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 16 povezanih