Povezane vesti
Najavio povratak: Sarkozi će se kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine
Kurir 22.08.2016
Bivši francuski predsednik Nikolas Sarkozi najavio je da se vraća u politiku, rekavši da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine. Sarkozija (61) je na poslednjim izborima 2012. porazio trenutno veoma nepopularan predsednik Fransoa… »
Sarkozi ponovo u trci za predsednika Francuske
Radio 021 22.08.2016
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi saopštio je da će se kandidovati na predsedničkim izborima koji će u toj zemlji biti održani sledeće godine. "Odlučio sam da se kandidujem na predsedsedničkim izborima 2017. godine", naveo je Sarkozi na… »
Nikola Sarkozi u trci za predsednika Francuske
Telegraf 22.08.2016
- Odlučio sam da budem kandidat na predsedničkim izborima 2017. godine. Osećam da imam snage da predvodim ovu borbu u vremenu punom problema - naveo je Sarkozi na svom Fejsbuk profilu. Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi objavio je danas da će… »
Vesti dana »

Studentski marš ka Beogradu: Postavljen crveni tepih na Terazijama; Zatvoren saobraćaj od Trga Republike do Pionirskog parka (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 minutjoš 12 povezanih

"Ostajemo ovde, nema povlačenja": Studenti iz Pionirskog parka razvili srpsku trobojku dugu 30 metara (video)
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 5 satijoš 34 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane

Porfirije: Glasovi o mogućim sukobima u narodu zabrinjavaju, zar je bilo malo podela?
Radio 021 pre 3 satajoš 32 povezane