Povezane vesti
Doris Pak: Vučić da odgovori Dodika od referenduma
Blic 23.08.2016
Doris Pak, doskorašnja poslanica Demohrišćanske partije Nemačke u EP, smatra da bi srpski premijer Aleksandar Vučić morao da odgovori predsednika Republike Srpske Milorada Dodika od referenduma o Danu RS zakazanom za 25. septembar, prenosi Radio Slobodna… »
Pak: Vučić bi morao da odgovori Dodika od referenduma
Telegraf 23.08.2016
Upitana da je to ono što Evropska unija sada očekuje od Vučića: da izvrši pritisak na Dodika da se odrekne raspisivanja referenduma, Pak kaže da na to pitanje ne može da odgovori, ali da ona, kao građanka Evrope i kao političarka, očekuje da "Vučić svom… »
Izvestilac EP: Vučić da interveniše oko referenduma u RS
N1 Info 23.08.2016
Mislim da se referendum za koji se zalaže predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kosi sa Dejtonskim sporazumom, izjavio je izvestilac za Bosnu i Hercegovinu Evropskog parlamenta Kristijan Dan Preda. Molim premijera Srbije Aleksandra Vučića da… »
Vesti dana »

Ataman utučen kao nikad: „Mnogo sam pričao, a sad sam razočaran…“
Nova pre 43 minutajoš 127 povezanih

Veliki protest poljoprivrednika sutra u Novom Sadu, studenti ih podržali, ministar Glamočić kaže: „Izlazak više stotina traktora na ulice nije bitan“
Nova pre 8 satijoš 17 povezanih

RHMZ upozorava na snažno nevreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji, uključujući Kragujevac i Beograd
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 67 povezanih