Povezane vesti

Scena dostojna: “maratonaca” u bolnici proglasili pacijenta mrtvim, a porodica ga zatekla kako sedi na krevetu

Scena dostojna: “maratonaca” u bolnici proglasili pacijenta mrtvim, a porodica ga zatekla kako sedi na krevetu

Blic 23.08.2016
Šta se dogodi kada iz bolnice jave da vam je umro član porodice, a vi ga zateknete kako sedi na krevetu u bolničkoj sobi i pri tom vas još pita - kako ste? Na to pitanje odgovor su dali najbliži srodnici Sinana Meškića iz Tešnja, koji su nakon… »
Nezapamćen skandal u tešnju: Javili porodici da im je otac mrtav, našli ga živog na krevetu

Nezapamćen skandal u tešnju: Javili porodici da im je otac mrtav, našli ga živog na krevetu

Kurir 23.08.2016
Šta se dogodi kada vam iz bolnice jave da vam je umro član porodice, a vi ga tamo zateknete kako sedi na krevetu i pri tom vas još pita kako ste? Na to pitanje odgovor su dali najbliži srodnici Sinana Meškića koji su posle tužnog obaveštenja o… »
Javili da joj je otac umro: Organizovala je sahranu, a onda ga našla kako sedi na krevetu

Javili da joj je otac umro: Organizovala je sahranu, a onda ga našla kako sedi na krevetu

Telegraf 23.08.2016
- Kada su mi javili da je umro svet mi se srušio. To je moj otac - ispričala je Aldijana kako se osećala. Šta se dogodi kada vam iz bolnice jave da vam je umro član porodice, a vi ga tamo zateknete kako sedi na krevetu i pri tom vas još pita kako… »
Javili im da je Sinan mrtav, a onda je usledio šok...

Javili im da je Sinan mrtav, a onda je usledio šok...

Vesti online 23.08.2016
Šta se dogodi kada vam iz bolnice jave da vam je umro član porodice, a vi ga tamo zateknete kako sedi na krevetu i pri tom vas još pita kako ste? Na to pitanje odgovor su dali najbliži srodnici Sinana Meškića koji su nakon tužne vesti o njegovoj… »
Pacijent u BiH greškom proglašen mrtvim

Pacijent u BiH greškom proglašen mrtvim

N1 Info 23.08.2016
Što se dogodi kada vam iz bolnice jave da vam je preminuo član porodice, a vi ga tamo zateknete kako sedi na krevetu i pri tom vas pita da li vam je dobro? To zna porodica Meškić kojoj je bolnica u Tešnju u Bosni i Hercegovini greškom javila da je… »

Vesti dana »