Povezane vesti
Hrvati ne mogu da uhapse Šešelja jer ima diplomatski pasoš
Politika 23.08.2016
Lider radikala je kao član stalne delegacije u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za kolektivnu bezbednost i saradnju postao nosilac diplomatske putne isprave. Lider SRS-a Vojislav Šešelj tvrdi da je dobio diplomatski pasoš, a plan mu je da sa… »
Šešelj: Dolazim u Zagreb, dobio sam diplomatsku putovnicu
SEEbiz 23.08.2016
ZAGREB - Prije nekoliko mjeseci bivši haaški optuženik Vojislav Šešelj najavljivao je kako će doći u Zagreb čim dobije putovnicu, a to bi mu uskoro, čini se, mogli poći za rukom. - Dobio sam diplomatski pasoš. Uskoro idem u Zagreb - objavljeno… »
Šešelj: Idem u Hrvatsku! Hrvati: Hapsićemo! (foto)
Mondo 23.08.2016
Lider Srpske radikalne stranke i narodni poslanik Vojislav Šešelj izjavio je danas da je dobio diplomatski pasoš i da ide u Hrvatsku, odakle mu premijer Tihomir Orešković večeras odgovorio da će biti uhapšen. Foto: Mondo/Stefan Stojanović On je… »
Šešelj dobio diplomatski pasoš: Idem pravo kod Kolinde ona zna da sam ja čuveni "misionar"
Pravda 23.08.2016
BEOGRAD- Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je dobio diplomatski pasoš, a plan mu je da sa novim dokumentom prvo poseti Zagreb i sastane se, kako kaže, sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. „Tačno je da sam dobio diplomatski pasoš… »
Kolinda, pazi se: Šešelj dobio diplomatski pasoš, sad može kud hoće!
Kurir 23.08.2016
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije diplomatskog pasoša Vojislava Šešelja. Na Fejsbuk stranici i Twitter nalogu posvećenim lideru radikala osvanule su fotografije na kojima se vidi diplomatski pasoš na ime Vojislav Šešelj. - Dobio… »
Vesti dana »
BLOG U 16h na Slaviji protest, prvi incidenti – Kokanoviću pauk odneo traktor, Petković priveden
N1 Info pre 11 minutajoš 12 povezanih
Otvorena deonica od Kruševca do Vrnjačke Banje na Moravskom koridoru
Nova ekonomija pre 17 minutajoš 14 povezanih
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana