Povezane vesti
Hrvati ne mogu da uhapse Šešelja jer ima diplomatski pasoš
Politika 23.08.2016
Lider radikala je kao član stalne delegacije u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za kolektivnu bezbednost i saradnju postao nosilac diplomatske putne isprave. Lider SRS-a Vojislav Šešelj tvrdi da je dobio diplomatski pasoš, a plan mu je da sa… »
Šešelj: Dolazim u Zagreb, dobio sam diplomatsku putovnicu
SEEbiz 23.08.2016
ZAGREB - Prije nekoliko mjeseci bivši haaški optuženik Vojislav Šešelj najavljivao je kako će doći u Zagreb čim dobije putovnicu, a to bi mu uskoro, čini se, mogli poći za rukom. - Dobio sam diplomatski pasoš. Uskoro idem u Zagreb - objavljeno… »
Šešelj: Idem u Hrvatsku! Hrvati: Hapsićemo! (foto)
Mondo 23.08.2016
Lider Srpske radikalne stranke i narodni poslanik Vojislav Šešelj izjavio je danas da je dobio diplomatski pasoš i da ide u Hrvatsku, odakle mu premijer Tihomir Orešković večeras odgovorio da će biti uhapšen. Foto: Mondo/Stefan Stojanović On je… »
Šešelj dobio diplomatski pasoš: Idem pravo kod Kolinde ona zna da sam ja čuveni "misionar"
Pravda 23.08.2016
BEOGRAD- Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je dobio diplomatski pasoš, a plan mu je da sa novim dokumentom prvo poseti Zagreb i sastane se, kako kaže, sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. „Tačno je da sam dobio diplomatski pasoš… »
Kolinda, pazi se: Šešelj dobio diplomatski pasoš, sad može kud hoće!
Kurir 23.08.2016
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije diplomatskog pasoša Vojislava Šešelja. Na Fejsbuk stranici i Twitter nalogu posvećenim lideru radikala osvanule su fotografije na kojima se vidi diplomatski pasoš na ime Vojislav Šešelj. - Dobio… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana