Повезане вести

ФОТО: Више од 20.000 људи дочекало олимпијце

ФОТО: Више од 20.000 људи дочекало олимпијце

Радио 021 23.08.2016
Више од 20.000 људи дочекало је данас у Београду освајаче медаље за Србију на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру. Присутни на платоу испред Скупштине Србије су узвикивали "Србија", док су највеће овације добили ватерполисти… »
Шта је засметало Савићу?

Шта је засметало Савићу?

Вести онлине 23.08.2016
Веге, коњец, крај, финал... Дејан Савић, златни селектор ватерполиста Србије, који је у последње три године освојио све трофеје у том спорту, честитао је свим српским спортистима на великом успеху на Олимпијским играма у Рију… »
Савић: Мала смо земља, али имали смо три велика финала у колективним спортовима

Савић: Мала смо земља, али имали смо три велика финала у колективним спортовима

Политика 23.08.2016
Живко Гоцић: Све се видело у базену, свака реч је сувишна. – Душан Мандић: Испунили смо све наше снове и скинулибреме олимпијских игара са леђа. Ватерполисти су заједно са остатком олимпијског тима Србије дочекани овацијама и… »
ФОТО: Олимпијци стигли у Београд, дочекани воденим топовима

ФОТО: Олимпијци стигли у Београд, дочекани воденим топовима

Радио 021 23.08.2016
Селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић рекао је данас да је тим Србије на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру показао велику снагу пласманом у три финала у екипним спортовима. "Златна медаља је све дело ових момака… »
Савић: Нервира ме што је једна реченица битнија од злата! Ми смо земља спорта, а не аброва!

Савић: Нервира ме што је једна реченица битнија од злата! Ми смо земља спорта, а не аброва!

Хот спорт 23.08.2016
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић мало прича, али увек пуно каже. На дочеку српских олимпијаца из Рио де Жанеира сви су били подједнако срећни оствареним успесима, али је највећи припао златним ватерполистима… »
Савић о случају Прлаиновић: Земља смо спорта, а не жуте штампе и аброва!

Савић о случају Прлаиновић: Земља смо спорта, а не жуте штампе и аброва!

Моззарт спорт 23.08.2016
Савић је истакао да му је засметало што је једна реченица извучена из контекста. Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да је у Рију остварен велики успех са три колективна финала, више од Американаца, што… »
Гоцић и Никић се опраштају? Деки Савић: ''Ко то каже?''

Гоцић и Никић се опраштају? Деки Савић: ''Ко то каже?''

Спортске.нет 23.08.2016
У свом стилу, селектор ватерполиста почео конференцију за новинаре. Гоцић и Никић се опраштају од репрезентације, било је питање водитеља Дејана Пантелића. ''Ко то каже?'', узвратио је Дејан Савић, а онда прокоментарисао… »
Дејан Савић: Једна реченица важнија од злата!?

Дејан Савић: Једна реченица важнија од злата!?

Мондо 23.08.2016
Селектор ватерполо репрезентације Србије, освајач олимпијског злата, Дејан Савић изнервиран што је реченица Андрије Прлаиновића одјекнула више од златне медаље у Рио де Жанеиру! Фото: Гуливер/Гетти имагес/Адам Претти Српски… »

Вести дана »