Povezane vesti
Hrvati u panici zbog Šešelja
Vesti online 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. - Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on nije… »
Orešković: Šešelj će biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku
RTS 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. "Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on nije… »
Orešković: Šešelj će biti uhapšen ako dođe u Hrvatsku
N1 Info 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. "Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on nije… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu ispred Rektorata, skupovi ispred policijskih stanica u više gradova
RTS pre 3 minutajoš 24 povezane

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 4 satijoš 58 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 43 minutajoš 30 povezanih

Kako su Ukrajinci uništili najsavremeniji ruski tenk T-90M "Prorыv" vredan 4,5 miliona dolara
RTS pre 18 minutajoš 194 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih