Povezane vesti
Hrvati u panici zbog Šešelja
Vesti online 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. - Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on… »
Orešković: Šešelj će biti uhapšen ako dođe u Hrvatsku
N1 Info 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. "Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on… »
Orešković: Šešelj će biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku
RTS 23.08.2016
Odlazeći premijer Hrvatske Tihomir Orešković izjavio je da će lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj biti uhapšen ako pokuša da uđe u Hrvatsku. "Ja mislim da svi znamo da je Šešelj u Hrvatskoj persona non grata i po toj definiciji on… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici se pridružili studentima u Novom Sadu, vožnja 'Za Sonju' u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 60 povezanih
Građevinski fakultet objavio šta nedostaje od dokumentacije rekonstrukcije stanice u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 15 povezanih
Praja bio idol svima, a divio se anonimnom fudbaleru: Niko se ne seća igrača zbog kojeg je dobio nadimak
Mondo pre 4 satijoš 70 povezanih
Kako je Srbija stala na 24 sata: Sve o generalnom štrajku podrške studentskim zahtevima
Nova pre 14 satijoš 2 povezane