Povezane vesti
Saznajemo: Vlada nudi minimalac veći za 1.044 dinara, poslodavci skoro dvaput manje
Blic 25.08.2016
Vlada Srbije ponudila je povećanje minimalca za 1.044 dinara mesečno, poslodavci za 696 dinara, dok sindikati traže da minimalna zarada bude povećana za 2.436 dinara. Kako saznaje "Blic, predstavnici Ministarstva za rad, Unije poslodavaca i sindikata… »
Prvi sindikalac nije u krizi Ljubisav Orbović: Plata mi je 142.000, ali razumem radnike!
Kurir 25.08.2016
Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović kaže da mu je plata 109.000 dinara,kao i da svi članovi Socijalno ekonomskog saveta primaju još 33.000 dinara, ali da razume u kakvom položaju žive radnici. - Živim s njima u… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana