Повезане вести
Брашанац: Хвала Партизану јер ми је дао све
Вечерње новости 26.08.2016
Захвалио бих и Гробарима, који су учинили да неке утакмице, попут прошлогодишње против Стеауе никада не заборавим, рекао је Дарко Брашанац. Нови фудбалер шпанског Бетиса Дарко Брашанац рекао је данас да је поносан и привилегован… »
Партизане, хвала ти: Нови играч Бетиса емотивним писмом се опростио од вољеног клуба (видео)
Хот спорт 26.08.2016
Дарко Брашанац је од јуче и званично нови играч Бетиса са којим је потписао четворогодишњи уговор. Његово писмо упућено “црно-белој” породици преносимо у целости: – Желим да се захвалим Партизану за све што ми је дао ових 11… »
Брашанац се опростио од Гробара: Партизан ми дао све, никада нећу заборавити!
Моззарт спорт 26.08.2016
“Захвалан сам свим играчима, тренерима који су ме тренирали од малих ногу, медицинском особљу, економима, запосленима на стадиону и Телеоптику. Свако од њих је мање или више заслужан за мој развој", поручио је везиста… »
Брашанац: Хвала ти, Партизане мој, дао си ми све!
Мондо 26.08.2016
Дарко Брашанац се после 11 година опростио од Партизана. Ово је његова порука клубу и навијачима. Фото: МН Пресс Дарко Брашанац је пуних 11 година носио дрес Партизана, давао све од себе. Навијачи су га бодрили и подржавали… »
Вести дана »

Земљотрес, изненађење века, потпуни шок, сензација над сензацијама... Регион и Европа у неверици после епске бруке Србије: "Тешко ће поново да убеде Јокића"
Курир пре 3 минутајош 22 повезане

Њима припада тенис данашњице - Алкараз против Синера за титулу на Ју-Ес опену
РТС пре 8 минутајош 10 повезаних

Крагујевац: Временска прогноза за наредну седмицу (од 8. до 14. септембра)
Прессек пре 48 минутајош 5 повезаних

На протесту у Чачку нападнут сниматељ РТС-а Бобиша Брзаковић
Глас Западне Србије пре 7 минутајош 3 повезане

Како сам у истом дану гледао фудбалере и кошаркаше Србије - у Летонији
BBC News пре 13 минутајош 3 повезане