Povezane vesti
Povređena u udesu: Maša Terzić imala saobraćajnu nesreću (FOTO)
Story 27.08.2016
Maša Terzić, ćerka direktora Crvene Zvezde i bivša devojka Veljka Ražnatovića doživela je nezgodu prilikom povratka sa letovanja. Naime, Maša je krenula ka aerodromu kako bi se vratila u Beograd i tom prilikom doživela saobraćajnu nezgodu. Zadobila je… »
Imala saobraćajku!
Mondo 27.08.2016
Ćerka Zvezdana Terzića zaradila šest kopči. Ćerka generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatovića Maša Terzić, objavila je na Instagramu sliku nakon saobraćajke koju je doživela na povratku iz Crne Gore. Na slikama vidimo… »
Maša Terzić doživela sabraćajnu nesreću u Budvi
Blic 26.08.2016
Maša Terzić, ćerka sportskog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, doživela je saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, dok je bila na putu za aerodrom u Tivtu. Pogledajte na Instagram-u Naime, Maša je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi… »
Vesti dana »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim
N1 Info pre 36 minutajoš 56 povezanih
"17 meseci. 16 stradalih. 0 odgovornih" – završena komemorativna šetnja do železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 26 povezanih
Predsednik Češke: NATO može i bez SAD, Trampove kritike ne razumem
Serbian News Media pre 17 minutajoš 40 povezanih
Iran upozorio Bugarsku zbog američkih vojnih letova, UAE razmatraju vojnu podršku SAD
NIN pre 2 satajoš 42 povezane