Povezane vesti
Muke norvežanina: Tražio mobilni, pa zaplivao u klozetu
Kurir 28.08.2016
Prvo smo pokušali štapom da izvučemo mobilni telefon, ali nam nije uspelo. Onda sam skočio u jamu. Ostao sam tamo čitav sat, pa sam se uspaničio, rekao je Larsen. OSLO - Šta biste vi uradili da vašem najboljem prijatelju upadne telefon u javni toalet… »
Bizarno: Zaglavio se u WC šolji!
Mondo 28.08.2016
Sve to zbog mobilnog telefona... Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Kato Berntsen Larsen (20) je Norvežanin koji je odlučio da mora da spasi mobilni telefon iz WC šolje. Kako bi uspeo ovo, on je UŠAO u WC šolju javnog toaleta, a to je bilo moguće zato… »
Norvežanin se zaglavio u javnom toaletu
RTV 28.08.2016
OSLO - Norveški vatrogasci su spasli muškarca koji je upao u septičku jamu javnog toaleta u blizini Osla u koju se spustio da bi izvadio mobilni telefon, ali posle nije uspeo da izađe. Pošto je njegovom prijatelju upao mobilni telefon, Kato Berntsen… »
Vesti dana »

Preokret! Tramp podržao putinov plan?! Na pomolu kraj rata u Ukrajini, ali će Zelenski poludeti zbog uslova: Isplivao ceo predlog Kremlja
Blic pre 3 minutajoš 31 povezana

Promena vremena u Srbiji: pad temperatura i lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 23 povezane

Đurić: Kazniti napadače na prostorije SNS i tužilaštvo u Valjevu
Euronews pre 8 minutajoš 12 povezanih

Važno za sve koji putuju Evo kakvo je stanje na granicima tokom popodneva i večeri! Čeka se i do 2 sata na ovim prelazima
Alo pre 58 minutajoš 9 povezanih