Povezane vesti
Šešelj: Završio sam sa Hagom
RTV 31.08.2016
BEOGRAD - Ni presudu ni žalbu još nisam dobio. Tek kada mi stigne prevod, odlučiću o podnošenju podneska. U svakom slučaju, sa Hagom sam završio, izjavio je za Novosti predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, povodom žalbe koju je… »
Bramerc traži: Kazniti Šešelja ili novo suđenje
Večernje novosti 31.08.2016
Haško tužilaštvo podnelo žalbu na oslobađajuću presudu izrečenu lideru radikala. Tvrdi da je prvostepeno veće imalo propuste. Postupak može da traje dve godine. TUŽILAŠTVO Haškog tribunala podnelo je žalbu na oslobađajuću presudu Vojislavu… »
Šešelj za kurir: Bramerc opet može da mi po.uši!
Kurir 31.08.2016
Žalbeno veće traži novo suđenje, na šta vođa radikala poručuje da se živ neće dobrovoljno vratiti u Hag i da ga ne zanima stav tužioca. Tužilaštvo Haškog tribunala podnelo je juče žalbu na presudu Vojislavu Šešelju kojom je oslobođen… »
Vesti dana »
Uživo (foto, video) padaju stabla i bandere, autobusi stoje, desetine hiljada ljudi bez struje! Kolaps na sve strane: Srbija okovana snegom, RHMZ niže upozorenja, vreme je opasno!
Blic pre 11 minutajoš 87 povezanih
Studenti zastali u 11. 52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi zbog odluke o januarskom roku
Pravda pre 2 satajoš 31 povezana
Skupština grada sutra o raskidu ugovora sa Lastom; Sindikati GSP: Gradonačelnik i sekretar za javni prevoz odgovorni za kolaps
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih
Nov stav Ministarstva prosvete Srbije: Zaključivanje ocena može do početka drugog polugodišta
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane
Srpska lista predala žalbu izbornom panelu povodom odluke CIK u Prištini
Blic pre 46 minutajoš 36 povezanih