Povezane vesti
Otkazao koncert u Hrvatskoj: Aca Lukas: Nisam četnik, ni partizan, a ni ustaša
Blic 01.09.2016
Aca Lukas je imao zakazan nastup u Hrvatskoj 24. septembra na Rujanfestu zajedno sa Harisom Džinovićem, ali nakon peticije protiv njegovog nastupa i zbog pogrdnih komentara u pojedinim hrvatskim medijima, otvorenim pismom je javnosti objasnio da koncert… »
Žestok odgovor pevača Aca Lukas zapalio društvene mreže: Ponosan sam što sam Srbin, boli me k**** za četnike, partizane i…
Večernje novosti 01.09.2016
Pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, otkazao je koncert u Hrvatskoj, pošto je trebalo 24. septembra da nastupi na Rujan festu. Pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, otkazao je koncert u Hrvatskoj, pošto je trebalo 24… »
Otvoreno pismo ace lukasa Hrvatima: Ja sam Srbin, boli me k..ac za četnike i ustaše!
Kurir 01.09.2016
Otkazujem nastup na Rujan festu. Građani Zaprešića, poznate kulturne prestonice Evrope, biće zadovoljni, kao i svi koji su to podržali uz mnoštvo uvreda koje nisam zaslužio. Aca Lukas je ekskluzivno za Kurir napisao otvoreno pismo upućeno… »
Aca Lukas poručio Hrvatima posle otkazivanja koncerta u Hrvatskoj: Zabole me k***c za četnike i ustaše, ja sam Srbin!
Svet & Skandal 01.09.2016
Nakon što je u Hrvatskoj pokrenuta peticija da se zabrane nastupi Ace Lukasa, Saše Matića i Harisa Džinovića na “Rujan festu” u Zaprešiću, mestu u blizini Zagreba, Lukas je odlučio da otkaže svoj nastup i u otvorenom pismu je, bez dlake na… »
Neću u Hrvatsku iz principa!
Mondo 01.09.2016
Folk pevač napisao otvoreno pismo "komšijama". Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, bio je prinuđen da otkaže koncert u Hrvatskoj zbog burnih reakcija tamošnjeg stanovništva protiv njega. Između ostalog, pokrenuta je i peticija kojom se… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Ministarka bez portfelja Tatjana Macura pozvala studente na dijalog
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane
"Najoštrije demantujemo laži koje se šire društvenim mrežama": Dačić reagovao na dezinformacije da će policija u toku noći intervenisati protiv okupljenih na studentskoj blokadi
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Torta na tri sprata, vatromet i ogromni baloni: Mala Mija baki pevala pesmicu, Anabela sa unukama oduvala svećice - Luna puca od sreće
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Brnabić: Čula sam puno besmislenih pretnji od opozicije, očekujem da dođu na Kolegijum
Danas pre 3 satajoš 1 povezana