Повезане вести
Отказао концерт у Хрватској: Аца Лукас: Нисам четник, ни партизан, а ни усташа
Блиц 01.09.2016
Аца Лукас је имао заказан наступ у Хрватској 24. септембра на Рујанфесту заједно са Харисом Џиновићем, али након петиције против његовог наступа и због погрдних коментара у појединим хрватским медијима, отвореним писмом је… »
Жесток одговор певача Аца Лукас запалио друштвене мреже: Поносан сам што сам Србин, боли ме к**** за четнике, партизане и…
Вечерње новости 01.09.2016
Певач Александар Вуксановић, познат као Аца Лукас, отказао је концерт у Хрватској, пошто је требало 24. септембра да наступи на Рујан фесту. Певач Александар Вуксановић, познат као Аца Лукас, отказао је концерт у Хрватској, пошто… »
Отворено писмо аце лукаса Хрватима: Ја сам Србин, боли ме к..ац за четнике и усташе!
Курир 01.09.2016
Отказујем наступ на Рујан фесту. Грађани Запрешића, познате културне престонице Европе, биће задовољни, као и сви који су то подржали уз мноштво увреда које нисам заслужио. Аца Лукас је ексклузивно за Курир написао отворено… »
Аца Лукас поручио Хрватима после отказивања концерта у Хрватској: Заболе ме к***ц за четнике и усташе, ја сам Србин!
Свет & Скандал 01.09.2016
Након што је у Хрватској покренута петиција да се забране наступи Аце Лукаса, Саше Матића и Хариса Џиновића на “Рујан фесту” у Запрешићу, месту у близини Загреба, Лукас је одлучио да откаже свој наступ и у отвореном писму је… »
Нећу у Хрватску из принципа!
Мондо 01.09.2016
Фолк певач написао отворено писмо "комшијама". Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, био је принуђен да откаже концерт у Хрватској због бурних реакција тамошњег становништва против њега. Између осталог, покренута је и… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци у среду бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 28 повезаних
Погинуло свих 20 чланова посаде у паду турског војног авиона, Ердоган изразио саучешће
РТВ пре 3 сатајош 35 повезаних
Градска чистоћа уклања црвену линију коју су студенти исцртали око Генералштаба
Н1 Инфо пре 25 минутајош 41 повезана
"Само нека неко каже да нисам довољно одлучан да заштитим српски интерес!" Председник Вучић о санкцијама, након што су Руси затражили продужетак лиценсе за НИС
Курир пре 40 минутајош 48 повезаних
Обрадовић открио стање монекеа: Ево ко ће од повређених играти за Звезду против Монака...
Курир пре 20 минутајош 72 повезане