Повезане вести

Отказао концерт у Хрватској: Аца Лукас: Нисам четник, ни партизан, а ни усташа

Отказао концерт у Хрватској: Аца Лукас: Нисам четник, ни партизан, а ни усташа

Блиц 01.09.2016
Аца Лукас је имао заказан наступ у Хрватској 24. септембра на Рујанфесту заједно са Харисом Џиновићем, али након петиције против његовог наступа и због погрдних коментара у појединим хрватским медијима, отвореним писмом је… »
Жесток одговор певача Аца Лукас запалио друштвене мреже: Поносан сам што сам Србин, боли ме к**** за четнике, партизане и…

Жесток одговор певача Аца Лукас запалио друштвене мреже: Поносан сам што сам Србин, боли ме к**** за четнике, партизане и…

Вечерње новости 01.09.2016
Певач Александар Вуксановић, познат као Аца Лукас, отказао је концерт у Хрватској, пошто је требало 24. септембра да наступи на Рујан фесту. Певач Александар Вуксановић, познат као Аца Лукас, отказао је концерт у Хрватској, пошто… »
Отворено писмо аце лукаса Хрватима: Ја сам Србин, боли ме к..ац за четнике и усташе!

Отворено писмо аце лукаса Хрватима: Ја сам Србин, боли ме к..ац за четнике и усташе!

Курир 01.09.2016
Отказујем наступ на Рујан фесту. Грађани Запрешића, познате културне престонице Европе, биће задовољни, као и сви који су то подржали уз мноштво увреда које нисам заслужио. Аца Лукас је ексклузивно за Курир написао отворено… »
Аца Лукас поручио Хрватима после отказивања концерта у Хрватској: Заболе ме к***ц за четнике и усташе, ја сам Србин!

Аца Лукас поручио Хрватима после отказивања концерта у Хрватској: Заболе ме к***ц за четнике и усташе, ја сам Србин!

Свет & Скандал 01.09.2016
Након што је у Хрватској покренута петиција да се забране наступи Аце Лукаса, Саше Матића и Хариса Џиновића на “Рујан фесту” у Запрешићу, месту у близини Загреба, Лукас је одлучио да откаже свој наступ и у отвореном писму је… »
Нећу у Хрватску из принципа!

Нећу у Хрватску из принципа!

Мондо 01.09.2016
Фолк певач написао отворено писмо "комшијама". Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, био је принуђен да откаже концерт у Хрватској због бурних реакција тамошњег становништва против њега. Између осталог, покренута је и… »

Вести дана »