Povezane vesti
Marović priznao prevare i zloupotrebe, presuda za tri dana
Slobodna Evropa 01.09.2016
Visoki funkcioner, ideolog i osnivač Demokratske partije socijalista, nekadašnji predsjednik državne zajednice Srbija i Crna Gora, Svetozar Marović priznao je i formalno pred Višim sudom u Podgorici krivična djela prevare i zloupotrebe službenog… »
Marović: Kriv sam, zbog drugih
Večernje novosti 01.09.2016
Bivši ideolog DPS Crne Gore obratio se javnosti danas posle suđenja: Priznao sam jer ne želim da se sudim sa svojom državom. Sud odlučuje o sporazumu o priznanju krivice. Priznao sam svoju krivicu i greh, kao prvi među ostalima, jer nisam znao ono… »
Marović: Kriv sam ja i niko drugi...
Mondo 01.09.2016
U Višem sudu u Podgorici, danas je održano ročište Svetozaru Maroviću, po sporazumu o priznanju krivice koji je zaključio sa specijalnim tužiocem. Marović se pisanim putem obratio javnosti. Foto: screenshot/youtube Nakon održanog ročišta… »
Marović: Kriv sam ja, i niko osim mene
RTV 01.09.2016
PODGORICA - Bivši funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS), Svetozar Marović, izjavio je danas da je za dela koja mu se stavljaju na teret kriv samo on i niko drugi, prenela je Radiotelevizija Crne Gore. "Nije kriva ni… »
Svetozar Marović: Kriv sam, nikoga ne krivim
Slobodna Evropa 01.09.2016
Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović odazvao se u četvrtak na suđenju u Višem sudu u Podgorici, na osnovu ranijeg sporazuma o priznanju krivice za više afera kojima je… »
Marović: Kriv sam, nisam imao saradnike!
Vesti online 01.09.2016
Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista Svetozar Marović odazvao se na suđenje u Višem sudu u Podgorici, na osnovu ranijeg sporazuma o priznanju krivice za više afera kojima je opština Budva… »
Marović: Kriv sam, neći da se sudim sa državom
Alo 01.09.2016
Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović odazvao se danas na suđenje u Višem sudu u Podgorici. Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije… »
Marović: Kriv sam, neću da se sudim sa svojom državom
N1 Info 01.09.2016
Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović odazvao se na suđenje u Višem sudu u Podgorici, na osnovu ranijeg sporazuma o priznanju krivice za više afera kojima je opština Budva… »
Marović: Kriv sam, nikoga drugog ne krivim
RTS 01.09.2016
Bivši visoki politički funkcioner crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista DPS Svetozar Marović odazvao se pozivu na suđenje u Višem sudu u Podgorici, na osnovu ranijeg sporazuma o priznanju krivice za više afera kojima je opština… »
Zatvoreno za javnost: Počelo suđenje Svetozaru Maroviću
Kurir 01.09.2016
Bivšem funkcioneru DPS-a Svetozaru Maroviću počelo je suđenje u Višem sudu po sporazumu o priznanju krivice sa specijalnim tužiocem Sašom Čađenovićem. Sudija Boris Savić je isključio javnost zbog oznake tajnosti koji nosi predmet. Marović je… »
Vesti dana »

Parlament Republike Srpske doneo odluku o pokretanju procedure donošenja novog Ustava RS
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zelenski: Nikad nećemo priznati okupirane teritorije kao ruske; Zaharova: Smešno je slušati priče o nezavisnosti
RTS pre 34 minutajoš 3 povezane

Kišno jutro ubrzo smenjuje sunce, najviša dnevna temperatura 23 stepena
RTS pre 34 minutajoš 2 povezane