Повезане вести
Шта каже Чилић о евентуалном четвртфиналу са Новаком?
Вести онлине 02.09.2016
Уколико не буде изненађења на УС опену у четвртфиналу последњег Гренд слема у сезони гледаћемо дуел старих знанаца, Новака Ђоковића и Марина Чилића. Хрват је редовна муштерија нашег аса, никада га није победио, а чак 14 пута је… »
Јачи Шпанац и судија: Типсаревић елиминисан после пет сетова
Политика 02.09.2016
Од Пабла Карења Бусте са 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. – Кардинална грешка судије Фитуија на штету Типсаревића у десетом гему четвртог сета. Од нашег извештача Њујорк – Неће Јанко Типсаревић играти у трећем колу Ју-Ес опена… »
Сок избацио Чилића, победе Цонге и Киз
Бета 02.09.2016
Амерички тенисер Џек Сок пласирао се вечерас у осмину финала Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је победио деветог играча света, Марина Чилића из Хрватске у три сета, 6:4, 6:3, 6:3. Сок, 27. играч света, победио је… »
Чилић "побегао" Новаку с мегдана: Американац преслишао Хрвата
Вести онлине 02.09.2016
Ништа од очекиваног четвртифинала УС опена, Новак Ђоковић - Марин Чилић. Најбољи хрватски тенисер поражен је већ у трећем колу Њујорка од Џека Сока - 3:0 (6:4, 6:3, 6:3), за сат и 45 минута игре. Американац је преслишао… »
Троицки поражен од Доналдсона: Изненадио ме бекхенд паралелом
Политика 02.09.2016
Млади 19-годишњи Американац Џаред Доналдсон савладао је српског аса са 7:5, 6:3, 6:3. Од нашег извештача Њујорк – Добро је Виктор Троицки почео меч против Доналдсона. Повео је 4:1 у првом сету, али од тог тренутка све је било… »
Троицки: Америчка публика не зна ништа да цени и не зна да се понаша
Вечерње новости 02.09.2016
Имам по три жуља и на нози и на руци, криво ми је што су ми звиждали без икаквог разлога. Доналдсон ме је дефинитивно ме је разбио својом нападачком игром – каже српски тенисер. Други тенисер Србије Виктор Троицки поражен је у… »
Типсаревић елиминисан после пет сетова
Пресс 02.09.2016
Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло УС Опена, пошто је синоћ поражен од Шпанца Пабла Карењо-Бусте са 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. фото: тањуг.рс Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се… »
Јанко побеснео: Ево зашто Типсаревић није хтео да се рукује са судијом! /видео/
Спортал блиц 02.09.2016
Имао је Јанко Типсаревић прилику да се пласира у 3. коло УС Опена, али... Карењо Буста је добио драму у пет сетова и оверио пласман у наредну рунду. Поразу нашег тенисера кумовала је и једна лоша одлука судије Мухамеда Фитухија… »
Јанко: Судије погурале Карења!
Н1 Инфо 02.09.2016
Јанко Типсравеић није успео да стигне до трећег кола УС Опена. После победе над Кверијем, зауставио га је млади Шпанац Карењо, који је после велике борбе и трилера славио са 3:2. Типсаревић је водио са 2:1 у сетовима, губио је… »
Јанко “грми” на судије: Не кажем да сам због тога изгубио, али...
На споредним теренима стављају судије који су први пут у столици, АТП играч сам од 19. године, а овог човека први пут видим... - рекао је српски тенисер. Српски тенисер Јанко Типсаревић такмичење на последњем гренд слему… »
Побеснео: Судија га оштетио, Јанко одбио да му пружи руку (видео)
Хот спорт 02.09.2016
Јанко Типсаревић поражен је после велике борбе у другом колу УС Опена од Шпанца Пабла Карењо-Бусте са 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. Кључни детаљ догодио се у четвртом сету. Типсаревић је водио са 2-1 у сетовима, губио је са 5:4 у… »
Јанко је такође бесан на судију, није се руковао са њим!
Спортске.нет 02.09.2016
Није само Виктор Троицки након пораза у другом колу љут на судије, љут је био и Јанко Типсаревић. Јанко Типсаревић је поражен у другом колу од Карења Бусте са 3:2 у сетовима иако је водио са 2:0. Ипак, судија је донео једну… »
Ус Опен завршен за Виктора и Јелену
Троицки је изгубио од Американца Џереда Доналдсона са 5:7, 3:6 и 3:6, док је Јанковићева у два сета - 1:6, 4:6 од Шпанкиње Карле Суарес Наваро. Српски тенисери Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Јелена Јанковић поразима у… »
Троцики и Типсаревић осули паљбу по судијама УС Опена - с разлогом?
24 Сата 02.09.2016
Српски тенисери Виктор Троицки и Јанко Типсаревић су елиминисани у другом колу УС Опена, а на конференцији за медије су навели како њихови противници јесу заслужили победу, али да судије нису радиле посао како треба. - Кренуо… »
Јанко се није руковао са судијом због грешке: Погледајте зашто му је одузет важан поен! (видео)
Телеграф 02.09.2016
Српски тенисер незадовољан одлуком судије Мухамеда Фитухија. Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло УС Опена, пошто је поражен од Шпанца Пабла Карењо-Бусте са 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. У мечу који… »
Троицки напао судије после пораза на УС опену!
Телеграф 02.09.2016
Мислим да су ме намерно ставили на терен који нема "Хок ај" систем, рекао је српски тенисер. Српски тенисер Виктор Троицки поново је оптужио судије за свој пораз на једном мечу. Троицки није био задовољан одлукама судија после… »
Троицки је љут: "Сместили су ми"
Спортске.нет 02.09.2016
У разговору за Б92, Виктор Троицки је истакао да је веома љут због појединих одлука судија у мечу другог кола УС опена против Доналдсона, америчког тенисера. Виктор Троицки је ноћас поражен у три сета од Џерела Доналдсона… »
Ус опен: Надал лагано, испао Раонић
Хот спорт 02.09.2016
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у треће коло Отвореног првенства САД, пошто је прошле ноћи победио Италијана Андреаса Сепија у три сета 6:0, 7:5, 6:1. Меч петог и 87. тенисера света трајао је два сата и 21 минут, а Надал… »
Троицки стао у 2. колу
Вести онлине 02.09.2016
Учешће на овогодишњем УС опену завршио је и Виктор Троицки, кога је у другом колу глатко слистио Американац Џеред Доналдсон - 3:0 (7:5, 6:3, 6:3). Изгледало је да је наш тенисер добро ушао у меч, направио је брзи брејк, повео… »
Виктор и Јанко љути на судије!
Мондо 02.09.2016
"Мислим да су ме намерно ставили на терен који није покривен 'хавк еие' системом да би ме испровоцирали", рекао је Троицки. "Судије без искуства не би требало да суде на теренима где нема 'челенџа'", изјавио је Типсаревић. У… »
ВИДЕО: И Троицки не верује шта је судија урадио!
Вести онлине 02.09.2016
Попут Јанка Типсаревића, и Виктор Троицки је имао примедбе на судије на УС опену. У мечу другог кола против Американца Џереда Доналдсона, други рекет Србије је већ на старту меча ушао у разговор са арбитром Муријеом. Виктор није… »
УС опен: Од Срба остао само Новак, порази Јелене, Јанка и Виктора
Хот спорт 02.09.2016
У ноћи између четвртка и пета, троје српких представника у синглу на УС Опену, доживело је поразе. Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло УС Опена, пошто је синоћ поражен од Шпанца Пабла Карењо-Бусте са 3:6, 4:6… »
Црни четвртак, после Јанка, испали Вића и ЈЈ
Спортске.нет 02.09.2016
Српски тенисери Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Јелена Јанковић поразима у другом колу Отвореног првенства САД у ноћи измедју четвртка и петка завршили су учешћа у појединачним конкуренцијама на последњем грен слем турниру у… »
УС опен распоред: Ево кад Ђоковић брани част Србије у синглу
Спортал блиц 02.09.2016
Новак Ђоковић је једини преостали српски представник у синглу на УС опену. Наш ас у 3. колу грен слема игра против Михаила Јужњег. Фото: Тањуг/АП Новак Ђоковић Иза Новака Ђоковића је турбулентан период... После две болне… »
УС опен: Типсаревић испустио два сета предности, поражени и Троицки и Јанковићева
Радио 021 02.09.2016
Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Јелена Јанковић елиминисани су у другом колу УС опена. Типсаревић је поражен од Шпанца Пабла Карењо-Бусте са 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. У мечу који је каснио сат времена због кише, а потом из… »
ВИДЕО: Типсаревић покраден! Србин одбио да се рукује са судијом
Вести онлине 02.09.2016
Иако је водио 2:0 у сетовима, Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло УС опена. У четвртом сету меча са Шпанцем Паблом Карењом Бустом догодио се контроверзни поен, који је избацио из ритма нашег тенисера. Јанко је… »
Крај за Виктора: Троицки остао без снаге против Доналдсона
Спортал блиц 02.09.2016
Остао је само Новак Ђоковић... После шокантне елиминације Јанка Типсаревића са УС Опена, и Виктор Троицки је завршио учешће у синглу овог грен слема. Он је у 2. колу надметања поражен од Џереда Доналдсона са 3:0 (7:5, 6:3… »
Киша, па преокрет: Јанко испао после 2:0!
Мондо 02.09.2016
Наш славни тенисер елиминисан је у 2. колу УС Опена, после маратона који је игран у два дела и који је укупно трајао три и по сата. Јанко Типсаревић имао је вођство од 2:0 у сетовима и био близу губитка трећег (0:5) у тренутку… »
Виктор и Јелена елиминисани, остао нам само Новак
Телеграф 02.09.2016
Двоје српских тенисера нису успели да се пласирају у треће коло УС опена. Претходне ноћи остали смо без још два представника на УС опену. Поразе у другом колу забележили су Виктор Троицки и Јелена Јанковић. Домаћи тенисер Џеред… »
Киша омела јанка: Типса имао 2:0 па изгубио од Бусте!
Спортал блиц 02.09.2016
Штета... Мога је Јанко Типсаревића лако до 3. кола УС Опена, али... Водио је 2:0 у сетовима против Карења Бусте и на крају изгубио 3:2 (6:3, 6:4, 1:6, 4:6, 4:6). Меч је обележио двочасовни прекид због јаке кише у трећем сету… »
Типсаревић испустио 2:0 и завршио такмичење на Ју-Ес опену
Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће коло Ју-Ес опене, пошто је поражен од Пабла Карење Бусте у пет сетова 3:6, 4:6, 6:1, 6:4, 6:4. Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у треће… »
Јанко, главу горе! Типсаревић испао са УС Опена
24 Сата 02.09.2016
Српски тенисер Јанко Типсаревић завршио је своје учешће на овогодишњем УС Опену. У мечу којег је обележио прекид у трећем сету од скоро два сата због кише, Београђанин је био веома близу циља пошто је имао два сета предности… »
УСО: Карењо зауставио Типсаревића
Н1 Инфо 02.09.2016
После велике борбе, пет сетова и прекида због кише, Типсаревић је поражен од младог Шпанца Карања са 2:3, по сетовима 6:3, 6:4, 1:6, 4:6, 4:6. Наредни ривал, Каерњу биће бољи из дуела Џонсон (САД) вс Дел Потро (Аргентина)… »
УС опен: Типсаревић изгубио добијено (фото)
Србија данас 02.09.2016
Српски тенисер пропустио велику шансу. Јанко Типсаревић се није пласирао у треће коло УС опена! Српски тенисер је био на корак од највећег успеха у последње три године, али је у другом колу поражен од Пабла Карења Бусте. Шпанац… »
Вести дана »

'У неверици смо': Укинут кућни притвор за троје новосадских активиста
BBC News пре 28 минутајош 50 повезаних

Гервала: Посета Фон дер Лајен долази у време када Косово јача владавину права
Вести онлине пре 1 сатјош 50 повезаних

Путин се састао са сиријским председником: Разговарали о судбини Асада, тражи се изручење
Мондо пре 1 сатјош 32 повезане

Трансродна особа А. К. осумњичена за уцену Вујадина Савића: Младен Мијатовић открио детаље случаја, умешала се и Карлеуша
Свет & Скандал пре 1 сатјош 41 повезана

Вујић: Основ Закона да се заштити право на дом и нађе мера између дужника и повериоца
НИН пре 3 сатајош 26 повезаних