Povezane vesti

Bjeković opleo: ''Žele u Partizan iz nefudbalskih razloga, ali ja sam već pobedio''

Bjeković opleo: ''Žele u Partizan iz nefudbalskih razloga, ali ja sam već pobedio''

Sportske.net 03.09.2016
Kandidat opozicije za mesto predsednika Partizana Nenad Bjeković ponovo je imao šta da kaže čelnicima crno-belih posle kandidature Milorada Vučelića za predsedničku fotelju. Skupština Partizana posle nekoliko odlaganja konačno će biti održana… »
Potvrđeno - Vučelić kandidat za predsednika Partizana!

Potvrđeno - Vučelić kandidat za predsednika Partizana!

Sportske.net 03.09.2016
Ivan Ćurković je odustao i smatra da je Milorad Vučelić bolje rešenje za predsedničku fotelju. Kako su potvrdili brojni mediji, novi kandidat za mesto predsednika Partizana je Milorad Vučelić koga je za to mesto preporučio dosadašnji prvi… »
Bjeković: Nazdravljali su kad je umro Kovačević

Bjeković: Nazdravljali su kad je umro Kovačević

Sportski žurnal 03.09.2016
Nenad Bjeković, sa tri epiteta među navijačima Partizana za duboko poštovanje – legendarnog centarfora, trofejnog trenera i uspešnog sportskog direktora, s pažnjom je ispratio vest da će Skupština crno-belih da bude u drugoj sedmici septembra… »
Potvrđeno: Vučelić kandidat za predsednika Partizana, Zeka nastavlja da „drma“ iz senke! Bjeković: Nazdravljali su kad…

Potvrđeno: Vučelić kandidat za predsednika Partizana, Zeka nastavlja da „drma“ iz senke! Bjeković: Nazdravljali su kad…

Mozzart sport 03.09.2016
Ivan Ćurković objasnio zašto je mesto u trci za fotelju prepustio saradniku iz aktuelne vlasti, znaju se dve promene u Skupštini. Trka za mesto u predsedničkoj fotelji Partizana ulazi u ciljnu ravninu. Po svoj prilici, samo sa jednim kandidatom. Do… »
Izbori već gotovi: Partizan ima novog predsednika?

Izbori već gotovi: Partizan ima novog predsednika?

Hot sport 03.09.2016
Ako je suditi po informacijama do kojih je došao Informer, novi predsednik FK Partizan je već poznat. Izbori bi trebalo da se održe 12. ili 14. septembra. Izgleda da će oni biti samo formalnost. Novi predsednik FK Partizan već je poznat. To je… »
Vučelić kandidat uprave za predsednika!!

Vučelić kandidat uprave za predsednika!!

Sportski žurnal 03.09.2016
Milorad Vučelić biće kandidat aktuelne uprave za predsednika Partizana! Prvi čovek Sportskog društva dobio je poverenje ljudi koji „vedre i oblače” u Humskoj da sredinom septembra izađe na crtu Nenadu Bjekoviću i, ukoliko slavi, objedini… »

Vesti dana »