Povezane vesti
Muslin: Želimo da se iskupimo za loše rezultate
Beta 04.09.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ekipa želi da se iskupi za loše rezultate iz prethodnog perioda i da spremna dočekuje utakmicu protiv Irske, na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018… »
Muslin: Prilika da se iskupimo
Hot sport 04.09.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ekipa želi da se iskupi za loše rezultate iz prethodnog perioda i da spremna dočekuje utakmicu protiv Irske, na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018… »
Muslin: "Nema euforije, jedva čekam da počne"
Sportske.net 04.09.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da nema euforije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i da jedva čeka početak duela sa Republikom Irskom. Utakmicom sa Republikom Irskom u Beogradu reprezentacija Srbije u… »
Muslin: Iskupićemo se za loše rezultate iz prošlosti
Večernje novosti 04.09.2016
Imam igrače koji su vredno radili, veoma su motivisani, svesni težine zadatka i velikih očekivanja. U svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo i iskreno, jedva čekam da meč počne, kaže Slavoljub Muslin. Selektor Srbije Slavoljub Muslin, u… »
Muslin: Da se iskupimo za rezultate iz prošlosti
Mozzart sport 04.09.2016
"Vrlo sam srećan šta sam video od igrača otkad sam selektor. Atmosfera je odlična, vidi se zajedništvo, što govori da su sa nama i suspendovani Matić i Kolarov, koji sutra mora da se vrati u Mančester Siti na trening", naveo je strateg Orlova… »
Bane kapiten: Irci su nam najteži rival
Mozzart sport 04.09.2016
"Selektor nam je usadio u glavu da možemo da napravimo uspeh", uverava naš desni bek. Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ističe da ekipa veoma motivisano čeka meč sa Republikom Irskom, na početku kvalifikacija za Prvenstvo sveta u… »
Srbija - Irska: Vreme iskupljenja počinje!
Mondo 04.09.2016
Slavoljub Muslin oduševljen atmosferom u nacionalnom timu i kaže da "orlovi" imaju veliku želju da se iskupe za loše rezultate iz prošlosti. Još samo jedan dan... U ponedeljak se Srbija vraća na veliku scenu. Kvalifikacije za Svetsko prvensto 2018… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 7 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 6 satijoš 1 povezana