Povezane vesti
Udario gde najviše boli: Zmaj otkrio tajnu koju Gastoz krije od svih!
Telegraf 04.09.2016
- Otkako sam izašao iz rijalitija, odlučio sam da saznam sve o Nenadu. I mogu vam reći da sam svašta saznao - ispričao je Zmaj. Iako su se “Parovi” odavno završili, za Zmaja očigledno nisu i on je nastavio da ogovara Gastoza, a sada je ispričao koje sve… »
Zmaj od NATO-a: Šokiraćete se kad vidite s kim se Ilija druži u kafani (foto)
Telegraf 04.09.2016
Ilija je ozbiljan kandidat za predsednika Republike Srpske prema rečima Milomira Marića. Zvezda rijalitija “ Parovi“, Zmaj od Šipova, ima velike šanse da dođe na mesto predsednika Republike Srpske, prema rečima Milomira Marića. Mile je prodao kravu da bi… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 43 minutajoš 29 povezanih

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Na 50 skupova u organizaciji vlasti je bilo manje ljudi nego na Vidovdan na Slaviji, prema zvaničnim podacima
Mašina pre 53 minutajoš 22 povezane