Povezane vesti
Romantičan muškarac uvek nađe način: Evo kako je Jugoslav iznenadio Elenu Karaman Karić (FOTO)
Story 04.09.2016
Prelapa dizajnerka nije mogla da sakrije svoje emocije kada ju je njen izabranik odveo na dejt iz snova. Elena Karaman Karić uživa u braku sa svojim izabranikom, a kako njihova ljubav već dugo traje, lepa dizajnerka je otkrila savršen način da se… »
(Foto) Romantika ne umire: Evo kako je Elenu Karić iznenadio suprug nakon 11 godina braka
Kurir 04.09.2016
Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav Karić u braku su 11 godina ali su sve vreme zaljubljeni baš kao na samom početku. Jugoslav je odlučio da Elenu pozove na ljubavni sastanak, što je ona objavila na društvenim mrežama. Fotografijom je… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 11 minutajoš 54 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 11 minutajoš 41 povezana
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih