Povezane vesti
Betanija: Rođeno 12 beba, sedam dečaka i pet devojčica
Radio 021 06.09.2016
U novosadskom porodilištu "Betanija" od ponedeljka do utorka je rođeno 12 beba, i to sedam dečaka i pet devojčica. Devojčice su rodile: Marina Đorđević iz Novog Sada Bojana Ćulibrk i Snežana Dragičević iz Bačke Palanke Danijela Todić iz… »
Rođeno sedam dečaka i pet devojčica
NoviSad.com 06.09.2016
Novi Sad - Od ponedeljka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 12 beba: pet devojčica i sedam dečaka. Majke devojčica su Todić Danijela (Temerin), Đorđević Marina (Novi Sad), Grinfelder Ildiko (Kelebija), Ćulibrk Bojana, Dragičević… »
Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 12 beba
Moj Novi Sad 06.09.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Marina Đorđević iz Novog Sada, Bojana Ćulibrk i Snežana Dragičević iz Bačke Palanke, Danijela Todić iz Temerina i… »
Vesti dana »

Incidenti na protestima u Srbiji: Nagodba napadača na studente FDU sa tužilaštvom
BBC News pre 27 minutajoš 36 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 4 satijoš 22 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 20 minutajoš 31 povezana

Otkriveni novi detalji Trampovih ratnih planova: Šta je sve pisalo u porukama koje niko nije smeo da vidi?
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih