Povezane vesti
Fijat sedište seli u Holandiju, da li ostaje u Srbiji
Radio 021 06.09.2016
Posle 31. decembra 2018, kada ističe ugovor, Srbiji verovatno neće ostati ništa drugo nego da otkupi Fijatov deo u zajedničkoj kompaniji i fabriku u Kragujevcu ponudi nekom drugom kupcu. Ekonomista Stojan Stamenković ocenio je danas da je pitanje da li… »
Stamenković: Ne vidim perspektivu za rast proizvodnje u Fijatu
Politika 06.09.2016
Posle ukidanja jedne smene u kragujevačkoj fabrici ne može se očekivati rast proizvodnje „fijata 500-L”. Pitanje je da li će „Fijat” posle isteka ugovora ostati u Srbiji ili će otići, izjavio je Stojan Stamenković, koordinator istraživanja časopisa… »
Stamenković: Pitanje da li će Fijat posle 2018. ostati u Srbiji
Nova ekonomija 06.09.2016
Ekonomista Stojan Stamenković ocenio je danas da je pitanje da li će Fijat posle isteka ugovora 2018. godine i dalje ostati u Srbiji. "Čini mi se da ugovor ističe 2018. godine i nisam siguran da li će se produžiti ili će Fijat konačno otići odavde. Ja ne… »
Stojan Stevanović: Ne zna se da li Fiat ostaje posle 2018. godine
Gde investirati 06.09.2016
Još se ne zna da li će Fiat posle isteka ugovora ostati u Srbiji ili će otići, izjavio je ekonomista Stojan Stamenković . “Čini mi se da ugovor ističe 2018. i pitanje je hoće li se taj ugovor produžiti ili će Fiat konačno otići odavde. Ja ne vidim tu… »
Vesti dana »
"Neka razmisle o tome"! Putin o pretnjama "tomahavkama": Ako se takvo oružje upotrebi za napad na Rusiju, odgovor će biti šokantan!
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Milojević: Izgubili smo mnogo lopti, a ovakve ekipe to kažnjavaju
Radio sto plus pre 31 minutajoš 64 povezane
Preokret oko sastanka Putina i Trampa: Oglasila se Bela kuća
Večernje novosti pre 55 minutajoš 57 povezanih
Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 47 minutajoš 31 povezana
Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih