Povezane vesti
Fijat sedište seli u Holandiju, da li ostaje u Srbiji
Radio 021 06.09.2016
Posle 31. decembra 2018, kada ističe ugovor, Srbiji verovatno neće ostati ništa drugo nego da otkupi Fijatov deo u zajedničkoj kompaniji i fabriku u Kragujevcu ponudi nekom drugom kupcu. Ekonomista Stojan Stamenković ocenio je danas da je pitanje da… »
Stamenković: Ne vidim perspektivu za rast proizvodnje u Fijatu
Politika 06.09.2016
Posle ukidanja jedne smene u kragujevačkoj fabrici ne može se očekivati rast proizvodnje „fijata 500-L”. Pitanje je da li će „Fijat” posle isteka ugovora ostati u Srbiji ili će otići, izjavio je Stojan Stamenković, koordinator istraživanja… »
Stamenković: Pitanje da li će Fijat posle 2018. ostati u Srbiji
Nova ekonomija 06.09.2016
Ekonomista Stojan Stamenković ocenio je danas da je pitanje da li će Fijat posle isteka ugovora 2018. godine i dalje ostati u Srbiji. "Čini mi se da ugovor ističe 2018. godine i nisam siguran da li će se produžiti ili će Fijat konačno otići… »
Stojan Stevanović: Ne zna se da li Fiat ostaje posle 2018. godine
Gde investirati 06.09.2016
Još se ne zna da li će Fiat posle isteka ugovora ostati u Srbiji ili će otići, izjavio je ekonomista Stojan Stamenković . “Čini mi se da ugovor ističe 2018. i pitanje je hoće li se taj ugovor produžiti ili će Fiat konačno otići odavde. Ja ne… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 4 satijoš 86 povezanih
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadnika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 12 minutajoš 87 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 10 satijoš 36 povezanih