Povezane vesti
Toliko za 2016: Najbolja srpska teniserka završila sezonu
Hot sport 06.09.2016
Nekada najbolja igračica sveta, srpska teniserka Ana Ivanović, objavila je na svom Tviter profilu da je ova sezona za nju završena. – Sa žaljenjem moram da kažem da sam zbog hronične povrede podlaktice dobila savet od lekara da odsustvujem sa… »
Ana Ivanović završila sezonu, želi da se oporavi od povreda
Sportski žurnal 06.09.2016
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da do kraja ove godine neće igrati zbog povrede podlaktice i nožnog palca. Ivanović je na svom Tviter profilu objavila da će se na teren vratiti početkom 2017. godine, odnosno na startu nove… »
Ana Ivanović ne igra ove sezone
Danas 06.09.2016
Srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da će propustiti ostatak sezone zbog povreda i da planira da spremna dočeka početak naredne. Ona je istakla da su joj doktori savetovali da mora da provede neko vreme van terena da bi zalečila povredu zgloba… »
Ana završila sezonu: Ivanovićeva zbog povrede uzela odmor
Večernje novosti 06.09.2016
Odlagala sam operaciju prsta na nozi koji sam polomila na Australijan openu prošle godine i to je nešto što ću morati da sredim u narednim sedmicama, piše u saopštenju Ane Ivanović. BEOGRAD, 6. septembra 2016. (Beta) - Srpska teniserka Ana… »
Ana Ivanović neće igrati do 2017.
Sportal blic 06.09.2016
Ana Ivanović je obavestila sve obožavaoce da neće igrati do kraja ove sezone zbog povrede zgloba. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Ana Ivanović Ona je, u saopštenju koje je podelila na društvenim mrežama, navela da su joj lekari preporučili da… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 10 satijoš 1 povezana