Povezane vesti

Toliko za 2016: Najbolja srpska teniserka završila sezonu

Toliko za 2016: Najbolja srpska teniserka završila sezonu

Hot sport 06.09.2016
Nekada najbolja igračica sveta, srpska teniserka Ana Ivanović, objavila je na svom Tviter profilu da je ova sezona za nju završena. – Sa žaljenjem moram da kažem da sam zbog hronične povrede podlaktice dobila savet od lekara da odsustvujem sa… »
Ana Ivanović završila sezonu, želi da se oporavi od povreda

Ana Ivanović završila sezonu, želi da se oporavi od povreda

Sportski žurnal 06.09.2016
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da do kraja ove godine neće igrati zbog povrede podlaktice i nožnog palca. Ivanović je na svom Tviter profilu objavila da će se na teren vratiti početkom 2017. godine, odnosno na startu nove… »
Ana Ivanović ne igra ove sezone

Ana Ivanović ne igra ove sezone

Danas 06.09.2016
Srpska teniserka Ana Ivanović objavila je da će propustiti ostatak sezone zbog povreda i da planira da spremna dočeka početak naredne. Ona je istakla da su joj doktori savetovali da mora da provede neko vreme van terena da bi zalečila povredu zgloba… »
Ana završila sezonu: Ivanovićeva zbog povrede uzela odmor

Ana završila sezonu: Ivanovićeva zbog povrede uzela odmor

Večernje novosti 06.09.2016
Odlagala sam operaciju prsta na nozi koji sam polomila na Australijan openu prošle godine i to je nešto što ću morati da sredim u narednim sedmicama, piše u saopštenju Ane Ivanović. BEOGRAD, 6. septembra 2016. (Beta) - Srpska teniserka Ana… »
Ana Ivanović neće igrati do 2017.

Ana Ivanović neće igrati do 2017.

Sportal blic 06.09.2016
Ana Ivanović je obavestila sve obožavaoce da neće igrati do kraja ove sezone zbog povrede zgloba. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Ana Ivanović Ona je, u saopštenju koje je podelila na društvenim mrežama, navela da su joj lekari preporučili da… »

Vesti dana »