Povezane vesti
Bogićević: Uništili su me Dinkić i Mišković
Dnevnik 07.09.2016
Biznismen Miroslav Bigićević tvrdi da je njegova kompanija „Farmakom MB“, sada u stečaju, bila dobra i stabilna sve do blokade računa 2013. godine od dveju banaka, a u vezi sa sunovratom „Farmakoma” prozvao je biznismena Miroslava Miškovića… »
Bogićević optužio Dinkića da mu je tražio "reket" od 800.000 evra
Radio 021 07.09.2016
Vlasnik kompanije "Farmakom" Miroslav Bogićević optužio je na suđenju u ponedeljak Mlađana Dinkića da ga je reketirao, a tvrdi i da je dobijao pretnje od bivšeg visokog funkcionera BIA Dragana Markovića Markonija. Kako je otkrio na suđenju… »
Bogićević: „Farmakom” rušili Antić i Dinkić
Politika 07.09.2016
Antić je firmama koje nemaju veze sa rudarstvom poklonio 600 kvadratnih kilometara rudnika.– Dinkić je počeo da mi šalje kontrole i da me maltretira da bi se na kraju ispostavilo šta hoće – 800.000 evra, izjavio Bogićević pred Specijalnim… »
Bogićević: Od banaka sam dobijao novac telefonom i bez ikakvih papira
Nova ekonomija 07.09.2016
Miroslav Bogićević, vlasnik Farmakoma optužen da je državnu banku oštetio za oko 30 miliona evra, rekao da je novac od banaka dobijao telefonom i bez neophodnih papira. Bogićević je optužen da je od marta 2012. do marta 2013. od državne Privredne… »
Slučaj "Farmakom" Bogićević: Mogli su da se naplate da su hteli
Večernje novosti 07.09.2016
Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević nastavio iznošenje odbrane u specijalnom sudu. Borovčanin je 2013. organizovao štrajk u "Zajači", iako za to nije bilo razloga. NEKI ljudi su se lepo okoristili o "Farmakom" i radili na tome da se ova kompanija… »
Miroslav Bogićević: Pretio mi Markoni iz BIA
Danas 07.09.2016
Bivši visoki funkcioner Bezbednosno-informativne agencije Dragan Marković Markoni poslao je svoje ljude da prete Miroslavu Bogićeviću, vlasniku Koncerna Farmakom. To je na današnjem suđenju otkrio sam Bogićević, navodeći da je Markoni tako… »
Optuženi optužuje: Bogićević: Dinkić mi je tražio 800.000 evra
Blic 06.09.2016
Vlasnik „Farmakoma“ izneo je juče na početku suđenja za zloupotrebu položaja teške optužbe na račun bivšeg ministra finansija i vlasnika „Delte“. Miroslav Bogićević, koji je zajedno sa još šest osoba optužen za nezakonito odobravanje… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšena osoba koja je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 40 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTV pre 44 minutajoš 57 povezanih
Kalas: EU je potreban snažan glas u svetu koji se brzo menja, da zajedno učinimo sve da se čuje
Euronews pre 3 satajoš 49 povezanih