Povezane vesti

Dačić za Dojče vele: Hrvati nas ne žele u EU, koriste poziciju da postavljaju ultimatume

Dačić za Dojče vele: Hrvati nas ne žele u EU, koriste poziciju da postavljaju ultimatume

Kurir 07.09.2016
BEOGRAD - Hrvatska, kao nova članica Evropske unije, pokušava da profitira od te pozicije i postavlja Srbiji razne ultimatume i uslove kojima bi put Srbije prema EU trebalo da bude blokiran, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u… »
Dačić: Hrvati nam prete da nikad nećemo biti članica EU

Dačić: Hrvati nam prete da nikad nećemo biti članica EU

Pravda 07.09.2016
BEOGRAD- Hrvatska, kao nova članica Evropske unije, pokušava da profitira od te pozicije i postavlja Srbiji razne ultimatume i uslove kojima bi put Srbije prema EU trebalo da bude blokiran, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u… »
Dačić: Srbija se neće vraćati u prošlost kao neke zemlje

Dačić: Srbija se neće vraćati u prošlost kao neke zemlje

RTS 07.09.2016
Srbija ulaže napore za postizanje mira u regionu i neće se vraćati u prošlost na način koji se može videti u nekim zemljama u kojima vlada antisrpska politika i koje provociraju Srbiju, ugrožavajući mir i stabilnost u regionu, izjavio je ministar… »
Dačić: Presuda Karadžiću je dokaz da je Srbija nije kriva za ratne zločine

Dačić: Presuda Karadžiću je dokaz da je Srbija nije kriva za ratne zločine

Telegraf 07.09.2016
Lider SPS-a je istakao da je to suština i da je to veoma važno za Srbiju jer znači da svako pojedinačno može i mora da odgovara za zločine koje je počinio, ali da iza toga ne stoji država Srbija. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić… »
Dačić: Kada sam govorio o Miloševiću, govorio sam o Srbiji

Dačić: Kada sam govorio o Miloševiću, govorio sam o Srbiji

RTV 07.09.2016
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je presuda Radovanu Karadžiću veoma važna za Srbiju, jer je tamo doslovce navedeno da ne postoje dokazi za to da je Slobodan Milošević, odnosno Srbija, kriva za ratne… »
Dačić: Kada sam pričao o Miloševiću, pričao sam o državi Srbiji!

Dačić: Kada sam pričao o Miloševiću, pričao sam o državi Srbiji!

Pravda 07.09.2016
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je u opširnom intervjuu za Dojče vele rekao da je kada je govorio o krivici Slobodana Miloševića, mislio na krivicu Srbije. Dačić je ponovio da je u presudi Radovanu Karadžiću doslovce navedeno da ne postoje… »

Vesti dana »