Povezane vesti
Aca Lukas imao saobraćajnu nesreću
Svet & Skandal 09.09.2016
Aca Lukas doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, u blizini stadiona Marakana. U udesu je pričinjena znatna materijalna šteta, ali niko nije povređen. “Sve je u najboljem redu. Izleteo mi čovek nasred ulice, pa da ga ne bih udario direktno, moj levi… »
Pevač imao udes: Aca Lukas: Ne znam čemu drama
Blic 09.09.2016
Aca Lukas doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, u blizini stadiona Marakana. U udesu je pričinjena znatna materijalna šteta, ali niko nije povređen. Pročitajte i: OTKAZAO KONCERT U HRVATSKOJ Aca Lukas: Nisam četnik, ni partizan, a ni ustaša - Sve je… »
Sudar kod Marakane!
Mondo 09.09.2016
Aca Lukas imao saobraćajnu nesreću. Foto: MONDO, Goran Sivački Folk pevač Aleksandar Vuksanović, odnosno Aca Lukas, doživeo je saobraćajnu nesreću kod stadiona FK Crvena Zvezda. Lukas je za domaću štampu rekao da je imao sudar, ali da nije povređen i da… »
Vesti dana »
SAD optužile bivšeg predsednika Kube Raula Kastra zbog uništenja dva mala aviona i ubistva posada
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
"Odnos Srbije i Ukrajine treba da bude snažan": Zelenski se oglasio nakon razgovora s Vučićem: Računamo na obostrano korisne sporazume
Blic pre 4 satijoš 23 povezane
Troicki otkrio koliko Đoković može na Rolan Garosu nakon što mu je postao trener: "Siner je tu, Zverev..."
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Tramp: Ne žuri mi se da postignem dogovor sa Iranom; Teheran: Vašington spreman za novi krug rata
RTS pre 19 minutajoš 23 povezane