Povezane vesti
Zvezdaši o derbiju: Nema favorita
Hot sport 11.09.2016
Kapiten fudbalera Crvena zvezde Aleksandar Luković i napadač Petar Orlandić, strelci za pobedu protiv Bačke 2:0, sedmu uzastopnu u šampionatu, izjavili su danas da je najvažnije da su osvojeni bodovi i da ekipa u pozitivnom raspoloženju dočekuje… »
Orlandićev rafal: Bilo je i vreme da dočekam šansu!
Mozzart sport 11.09.2016
"Voleo bih da postignem gol na derbiju, samo sam jedan odigrao do sada, svega par minuta. Značio bi mi jer svi znaju koliko je gol u derbiju važan", kaže gorostasni napadač. Kapiten fudbalera Crvena zvezde Aleksandar Luković i napadač Petar… »
Luković: ''Nije mi važno da dajem golove, samo da ih ne primamo''
Sportske.net 11.09.2016
Štoper Crvene zvezde Aleksandar Luković zadovoljan pobedom svoje ekipe nad Bačkom. Luković je ponovo bio strelac sa bele tačke, ali ističe da mu golovi nisu važniji od timskih pobeda i dobre igre. ''Nije to toliko bitno, koliko je bitno da ekipa… »
"Lune i ja se takmičimo za najboljeg strelca"
Mondo 11.09.2016
Crvena zvezda je u subotu upisala sedmu uzastopnu pobedu, a crnogorski napadač i njegov kapiten treću utakmicu zaredom upisali su se u strelce. Crvena zvezda je u prvom kolu protiv Napretka na svom stadionu "Rajko Mitić" odigrala 2:2, ali nakon toga… »
Vesti dana »
Simić: Eksploziju u Zubinom Potoku Kurti koristi kao alibi za obračun protiv Srba
Kurir pre 14 minutajoš 23 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv zbog količine snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje: Rhmz popalio alarme, a evo šta nas čeka do kraja dana (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 14 povezanih
Izrael napao granicu Sirije i libana! Krijumčarenje oružja napravilo haos
Kurir pre 10 satijoš 8 povezanih
Uživo Kijev pod udarima ruskih bespilotnih letelica! Novi napad na Dnjepar!
Alo pre 3 satajoš 8 povezanih