Povezane vesti
Ćerka Željka Mitrovića: ‘U Americi nikoga ne zanima ko su ti roditelji!’
Tračara 12.09.2016
#serenity #specialmoments #tillnextyear #coachellavibes Una foto publicada por Sandra Mitrovic (@sandramitrovic) el 27 de Abr de 2016 a la(s) 11:52 PDT Sandra Mitrović, ćerka vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, studira na prestižnom univerzitetu… »
Ćerka Željka Mitrovića sama gradi svoj uspeh: To što sam Željkova ćerka neće uticati na moju karijeru
Story 12.09.2016
Ima 25 godina, studira na fakultetu u Njujorku, a snimila je film u Srbiji. Sandra Mitrović je ćerka televizijskog maga, ali joj to ne znači mnogo. To što sam Željkova ćerka neće preterano uticati na moju karijeru, s obzirom na to da se bavim umetnošću… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Izraelske snage dale hitno upozorenje Irancima, iz te zemlje kažu - SAD "ponižen" u Zapadnoj Aziji
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Predlog Irana o okončanju rata u 10 tačaka: Taksa od dva miliona dolara po brodu za Ormuski moreuz
Sputnik pre 44 minutajoš 23 povezane
Jokić izgubio živce i urlao na saigrače! Nikola žestoko digao glas na tajm-autu: Košarkaši Nagetsa nisu znali šta ih je snašlo, bez reči su slušali Srbina!
Kurir pre 39 minutajoš 57 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane