Повезане вести
Огласио се Марко Булат: Мајко, извини што си из новина сазнала да се дрогирам, нисам имао снаге да ти кажем!
Свет & Скандал 13.09.2016
Краљу сплавова Марку Булату дугогодишња каријера није донела насловне стране, али јесте скандал о поседовању наркотика. Марија Николић, певачева супруга, како су пренели медији, ухапшенаје са два пакета кокаина у којима је… »
"Идемо да се тестирам на дрогу"
Мондо 13.09.2016
"Мајци сам се извинио што из новина сазнаје да се, као, дрогирам... Да сам знао да ће то изазвати оволику пажњу, давно бих почео", каже Марко Булат. Певач чија супруга Марија је наводно ухапшена због куповине кокаина говорио је… »
Булатовој супрузи прети до три године затвора, а ево шта она каже на све то!
Свет & Скандал 13.09.2016
Супруга певача Марка Булата, која је у недељу ухапшена када је код ње пронађен кокаин, због поседовања дроге могла би да добије и казну затвора у трајању од три године, сазнаје Блиц. Марија Булат пуштена је кући након што је… »
Булатова жена "пропевала": Дрогу сам узела за мужа!
Вести онлине 13.09.2016
Жена Марка Булата, Марија Николић, која је ухапшена прилком преузимања пакетића дроге, полицајцима се правдала да је дрогу узела за потребе свог супруга, сазнаје "Блиц". "На саслушању, приведена се правдала да кокаин није за… »
"Није кокаин за мене, већ за мужа!"
Мондо 13.09.2016
Супруга Марка Булата наводно је приведена због дроге и одлучила да све исприча полицији. Марија Булат, супруга певача Марка Булата, ухапшена је са два пакета кокаина у којима је било око два грама белог праха. То очигледно није… »
Вести дана »
"На летовима служимо вина из Србије!" "Ер Србија" на Винској визији посетиоцима пружа бројне погодности за путовања
Блиц пре 31 минутајош 22 повезане
Европа скептична према Трамповом мировном плану: „Важно је како ће се рат завршити, услове мора да одреди Украјина“
Недељник пре 11 минутајош 14 повезаних
Русија напада Украјину усред растућег притиска САД-а на Кијев због мировног плана
Слободна Европа пре 16 минутајош 18 повезаних