Povezane vesti
Oglasio se Marko Bulat: Majko, izvini što si iz novina saznala da se drogiram, nisam imao snage da ti kažem!
Svet & Skandal 13.09.2016
Kralju splavova Marku Bulatu dugogodišnja karijera nije donela naslovne strane, ali jeste skandal o posedovanju narkotika. Marija Nikolić, pevačeva supruga, kako su preneli mediji, uhapšenaje sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog… »
"Idemo da se testiram na drogu"
Mondo 13.09.2016
"Majci sam se izvinio što iz novina saznaje da se, kao, drogiram... Da sam znao da će to izazvati ovoliku pažnju, davno bih počeo", kaže Marko Bulat. Pevač čija supruga Marija je navodno uhapšena zbog kupovine kokaina govorio je za "Ekskluziv"… »
Bulatovoj supruzi preti do tri godine zatvora, a evo šta ona kaže na sve to!
Svet & Skandal 13.09.2016
Supruga pevača Marka Bulata, koja je u nedelju uhapšena kada je kod nje pronađen kokain, zbog posedovanja droge mogla bi da dobije i kaznu zatvora u trajanju od tri godine, saznaje Blic. Marija Bulat puštena je kući nakon što je u pritvoru provela… »
Bulatova žena "propevala": Drogu sam uzela za muža!
Vesti online 13.09.2016
Žena Marka Bulata, Marija Nikolić, koja je uhapšena prilkom preuzimanja paketića droge, policajcima se pravdala da je drogu uzela za potrebe svog supruga, saznaje "Blic". "Na saslušanju, privedena se pravdala da kokain nije za nju, već za njenog… »
"Nije kokain za mene, već za muža!"
Mondo 13.09.2016
Supruga Marka Bulata navodno je privedena zbog droge i odlučila da sve ispriča policiji. Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, uhapšena je sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha. To očigledno nije mnogo zabrinulo… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Hladan sibirski vazduh dodatno obara temperature! Čeka nas debeli minus, a stiže i košava olujne jačine: Rhmz upalio alarme zbog 2 pojave
Kurir pre 29 minutajoš 8 povezanih
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Teodosije: Srbi na Kosovu i Metohiji da glasaju u što većem broju, prepoznaće ko uživa poverenje i ugled
RTV pre 59 minutajoš 8 povezanih