Povezane vesti
Moj je kruševac švajcarska: Poslanik naprednjaka pun k'o Rokfeler, čak je i cucla Svarovski! (foto)
Pravda 13.09.2016
Poslanik SNS Ivan Manojlović iz Kruševca sebi je kupio belu mečku, a detetu Svarovski cuclu, navodi "Alo". Luksuzna kuća, skup auto, odlasci na egzotične destinacije, brendirana, papreno skupa garderoba ne samo za njega i suprugu već i za dete - sve ovo… »
(Foto) moj je kruševac švajcarska: Poslanik naprednjaka pun ko Rokfeler, čak je i cucla Svarovski!
Kurir 13.09.2016
Poslanik SNS Ivan Manojlović iz Kruševca sebi je kupio belu mečku, a detetu Svarovski cuclu! Luksuzna kuća, skup auto, odlasci na egzotične destinacije, brendirana, papreno skupa garderoba ne samo za njega i suprugu već i za dete - sve ovo je samo deo… »
Vesti dana »
ANEM ALARM: Napad na novinara i predsednika UO ANEM Verana Matića ispred Skupštine Srbije
Cenzolovka pre 5 minutajoš 27 povezanih
Pad cena nafte nakon potpisivanja memoranduma o razumevanju između SAD i Irana o okončanju sukoba na Bliskom istoku
Insajder pre 1 satjoš 51 povezana
Arhitektonsko remek-delo: Vučić obišao radove na novom mostu u Novom Sadu, evo kada se pušta u saobraćaj 1,7 km. "Ovo je dokaz ogromnog napretka Srbije"
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane
U Srbiji danas do 31 stepen: Kakvo vreme meteorolozi najavljuju za naredne dane?
Danas pre 55 minutajoš 24 povezane
Tuhel kipti od besa - nije ga smirilo ni razbijanje Hrvatske! Osuo žestoku paljbu po FIFA: Uništili su mi poseban trenutak!
Kurir pre 10 minutajoš 68 povezanih