Povezane vesti
Sahranjena braća Stefan i Nikola, njihovoj majci pozlilo: Neću prokletu vodu, decu mi je odnela!
Večernje novosti 14.09.2016
Na groblju u Sipiću kod Rače ispraćaj braće koja su se utopila na Srebrnom jezeru. U nepreglednoj koloni otac, sestra, baka, drugari iz škole... DVOJICA rođene braće, Stefan (14) i Nikola (13) Petrović, iz sela Trska, koji su se u nedelju utopili… »
Lelek majke utopljene dece: Grlim sanduke umesto sinova!
Kurir 14.09.2016
Zašto direktor škole nije pazio na decu, kako su smeli da im izdaju pedaline bez nadzora starijih i bez pojaseva, pita se Sanja Petrović, čiji su se sinovi Stefan i Nikola udavili. RAČA - Plaćala sam osiguranje za putovanje dece i boravak na svim… »
"Krivi su, vratili su mi decu u sanducima": Vapaj majke stradalih dečaka na Srebrnom jezeru
Blic 14.09.2016
U porodičnoj kući porodice Petrović u selu Trska kod Rače juče su dopremljeni kovčezi dečaka. Majka Sanja nije štedela reči ogorčenja na odgovorne, kojima je sa puno poverenja dala svoja dva jedina sina u ruke. - Za sve ekskurzije, izlete i bilo… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Glas Zaječara pre 10 satijoš 11 povezanih
Konfuzija u školama u Srbiji: jedni rade, drugi skratili časove ,a treći obustavili rad
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 24 povezane