Povezane vesti

Vojvodina uzela sva tri boda u Novom Pazaru, nastavljena potera za Zvezdom

Vojvodina uzela sva tri boda u Novom Pazaru, nastavljena potera za Zvezdom

Radio 021 14.09.2016
Fudbaleri Vojvodine slavili su danas u Novom Pazaru sa 2:1 u zaostalom meču 1. kola Superlige. Pred oko 2.500 gledalaca, strelci su bili Rušević u 68. minutu za domaće, odnosno Trifunović u 67. i Stanojlović (autogol) u 77. minutu za goste… »
Lalatović: Nekima smeta moj karakter, neću da me teraju u decembru

Lalatović: Nekima smeta moj karakter, neću da me teraju u decembru

Sportski žurnal 14.09.2016
„Ne želim da u decembru budem taj koji će, možda, morati da napusti klub. Ja ću, možda, da odem ranije“. Povodom priča o odlasku iz Novog Sada, Nenad Lalatović je rekao: - Ne želim da u decembru budem taj koji će, možda, morati da napusti… »
Lalatović: Nekima smeta moj karakter - možda idem!

Lalatović: Nekima smeta moj karakter - možda idem!

Mondo 14.09.2016
Nenad Lalatović progovorio o onome što ga "tišti" u Vojvodini i najavio da bi već od sutra mogao da napusti klub. Gde ima dima - ima i vatre! MONDO je u ponedeljak izvestio da je "prvi pik" Čukaričkog da na klupi nasledi Milana Lešnjaka talentovani… »
Voša nastavlja trku sa Zvezdom

Voša nastavlja trku sa Zvezdom

Dnevnik 14.09.2016
Otputovali su u Novi Pazar fudbaleri Vojvodine sa željom da osvoje sva tri boda i u svom naumu su uspeli. Iako je reč bila o vrućem terenu, na kojem je uvek teško savladati domaći tim, Novi Pazar – Vojvodina 1:2 (0:0) NOVI PAZAR: Stadion kraj… »
Lalatović progovorio: ''Nekome smeta moj čvrst karakter, JA odlučujem ko igra!''

Lalatović progovorio: ''Nekome smeta moj čvrst karakter, JA odlučujem ko igra!''

Sportske.net 14.09.2016
Posle pobede njegovog tima nad Novim Pazarom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima, a potom se osvrnuo na mogućnost da napusti ''Karađorđe''. Vojvodina je danas savladala Novi Pazar rezultatom 1:2 (0:0), u… »
Vojvodina pobedila i u Novom Pazaru

Vojvodina pobedila i u Novom Pazaru

Sportski žurnal 14.09.2016
Fudbaleri Vojvodine pobedili su kao gosti Novi Pazar 2:1 (0:0) u odloženoj utakmici prvog kola Superlige Srbije. Strelci za Novosađane bili su Miloš Trifunović u 67. i Darko Stanojević (autogol) u 76. minutu. Jedini gol za Pazarce postigao je Anes… »
Lalatović dao uslov Vojvodini, verovatno napušta Novi Sad

Lalatović dao uslov Vojvodini, verovatno napušta Novi Sad

Vesti online 14.09.2016
Utakmica protiv Novog Pazara najverovatnije je bila i poslednja za Nenada Lalatovića na klupi novosadske Vojvodine i već u četvrtak bi mogla da bude ozvaničena njegova saradnja sa Čukaričkim, kao što je bilo i najavljeno. Posle pobede protiv Novog… »
Voša slavila u Novom Pazaru i približila se Zvezdi!

Voša slavila u Novom Pazaru i približila se Zvezdi!

Sportske.net 14.09.2016
Novosađani nastavili odličnu seriju! Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Novog Pazara rezultatom 2:1 (0:0) u zaostalom meču Superlige Srbije. Vojvodina je povela golom Miloša Trifunovića u 68. minutu, ali je samo šezdesetak sekundi… »
Trijumf Voše i u Pazaru - na dva boda od Zvezde!

Trijumf Voše i u Pazaru - na dva boda od Zvezde!

Mondo 14.09.2016
Novosadski crveno-beli nastavili dobar niz u domaćem prvenstvu i beogradskim crveno-belima prišli na samo dva boda zaostatka. Foto: MN Press Vojvodina nastavlja da beleži odlične rezultate! Fudbaleri Nenada Lalatovića pobedili su u odloženoj… »

Vesti dana »