Povezane vesti
"Na Balkanu je još uvek lako pokrenuti ubilački rat"
Vesti online 15.09.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić je u intervjuu nemačkom “Cajtu“ rekao i da je zaustavljao vojsku jer je verovao strancima i drugoj propagandi. Nemački list je intervju sa haškim zatvorenikom vodio u pisanoj formi jer sud drugačiji način ne… »
Prvi intervju radovana Karadžića posle presude: Žao mi je što sam kočio vojsku RS i što sam verovao strancima!
Telegraf 15.09.2016
- Jedina greška koju sam napravio ticala se naše vojske. Stalno sam ih kočio, zato što sam verovao strancima i drugoj propagandi. Tako sam ih sprečio da postignu još više na bojnom polju - rekao je, između ostalog Karadžić. Haški osuđenik… »
Karadžić dao prvi intervju posle haške presude: Žao mi je što sam kočio Vojsku RS
Blic 14.09.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić dao je prvi intervju nakon što je u martu u Haškom tribunalu osuđen na 40 godina zatvora. Kako na svom sajtu prenosi nemački "Bild", pozivajući se na intervjuu koju je Karadžić dao novinarima lista "Cajt", za… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane