Povezane vesti

Obrt u Vojvodini: Lalatović ostaje

Obrt u Vojvodini: Lalatović ostaje

Večernje novosti 15.09.2016
Pričao sam dugo sa članovima uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da ne mogu biti smenjen dok imamo dobre rezultate - kaže Nenad. Nenad Lalatović odlazi na klupu Čukaričkog. To je praktično bila… »
Obrt – Lalatović ostaje u Vojvodini: Imam garanciju da ne mogu da budem smenjen!

Obrt – Lalatović ostaje u Vojvodini: Imam garanciju da ne mogu da budem smenjen!

Sportski žurnal 15.09.2016
Kakav kopernikanski veleobrt! Nenad Lalatović, koji je bio na izlaznim vratima i već bio viđen kao novi prvi stručnjak Čukaričkog, ostaje na čelu stručnog štaba Vojvodine! Sve se odigralo čudno i neočekivano. Kao u vešto režiranom filmskom… »
Lalatović i predsednik Vojvodine - šta ste rekli?

Lalatović i predsednik Vojvodine - šta ste rekli?

Mondo 15.09.2016
Prilično konfuzna zajednička konferencija za novinare predsednika Vojvodine Vojislava Gajića i (dosadašnjeg) trenera prvog tima Nenada Lalatovića. Lalatović se svima zahvalio i praktično oprostio od kluba. "Najverovatnije se rastajemo". Foto… »
Novosadska sapunica se nastavlja: Lalatović ostaje trener Vojvodine

Novosadska sapunica se nastavlja: Lalatović ostaje trener Vojvodine

Vesti online 15.09.2016
Već nekoliko dana spekuliše se oko toga da će aktuelni trener Vojvodine Nenad Lalatović da napusti Novi Sad kako bi preuzeo Čukarički koji mu je ponudio četvorogodišnji ugovor. Došlo je do određenih nesuglasica pošto je mladi stručnjak tražio… »
Trenerska sapunica: Lalatović otkrio gde je "puklo" u Vojvodini

Trenerska sapunica: Lalatović otkrio gde je "puklo" u Vojvodini

Sportal blic 15.09.2016
Konačan dogovor o raskidu ugovora Vojvodine i Nenada Lalatovića biće poznat posle današnjeg sastanka sa upravom, ali je izvesno da on više neće biti trener tog fudbalskog kluba. Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Lalatović je na konferenciji za… »

Vesti dana »