Povezane vesti

PREOKRET: Lalatović ostaje na klupi Vojvodine

PREOKRET: Lalatović ostaje na klupi Vojvodine

Radio 021 15.09.2016
Kako 021 saznaje, Nenad Lalatović ostaje na mestu šefa stručnog štaba Vojvodine, uprkos skoro dogovorenom prelasku u Čukarički. Nakon što je danas održana vanredna konferencija za medije i na kojoj je bilo primetno da je tenzija spala, uprava… »
Saga je završena: Lalatović, ipak, ostaje u Vojvodini!

Saga je završena: Lalatović, ipak, ostaje u Vojvodini!

Hot sport 15.09.2016
Kada se već mislilo da Lalatović ide iz Vojvodine, došlo je do preokreta. Gotovo se čekalo da se samo ozvaniči odlazak Nenada Lalatovića iz Vojvodine i prelazak u Čukarički, ali je umesto toga odlučeno da ipak ostane Novom Sadu. Na zvaničnom… »
Zvanično: Lalatović ostaje u Vojvodini!

Zvanično: Lalatović ostaje u Vojvodini!

Mondo 15.09.2016
Nakon dugog sastanka sa članovima Uprave kluba Nenad Lalatović odlučio da ostane trener Vojvodine. Foto: MN Press Sada je i zvanično! Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je na svom zvaničnom sajtu da će Nenad Lalatović ostati trener "lala" pošto je… »
Veleobrt: Lalatović ostao u Voši: Tražio sam samo da mi se ne mešaju u posao!

Veleobrt: Lalatović ostao u Voši: Tražio sam samo da mi se ne mešaju u posao!

Sportal blic 15.09.2016
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će Nenad Lalatović ostati trener ekipe, iako je bio na pragu prelaska u Čukarički! Foto: R. Getel / RAS Srbija To je odlučeno posle sastanka sa upravom kluba, a Lalatović je izneo detalje. "Od prvog dana… »
Vanredna sednica (ni)je dala odgovor: Lalatović tvrdi da nije tražio 50.000 evra… (video)

Vanredna sednica (ni)je dala odgovor: Lalatović tvrdi da nije tražio 50.000 evra… (video)

Hot sport 15.09.2016
Nenad Lalatović oglasio se posle mnogih natpisa da će preći u Čukarički na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu 'Karađorđe'. U medija centru stadiona “Karađorđe”, danas je održana vanredna konferencija za novinare, na kojoj su se… »
Čeka se samo zvanična potvrda: Lalatović novi trener Čuke!

Čeka se samo zvanična potvrda: Lalatović novi trener Čuke!

Sportal blic 14.09.2016
Kao što je “Blic” prvi i objavio, Nenad Lalatović će biti novi trener Čukaričkog! Foto: R. Getel / RAS Srbija Nenad Lalatović I pored toga što posle pobede Vojvodine nad ekipom Novog Pazara (2:1), Lalatović nije želeo da potvrdi da će preći… »

Vesti dana »