Повезане вести

За сладокусце: Има нешто што нисте знали о “вечитом дербију” (фото)

За сладокусце: Има нешто што нисте знали о “вечитом дербију” (фото)

Хот спорт 16.09.2016
У суботу се игра 152. вечити лигашки дерби, утакмица која је више од игре за све њене учеснике. Само онај ко стварно не воли фудбал, а таквих није много, може да остане равнодушан према једном од највећих светских дербија… »
Лудило: Ово више није српски вечити дерби, а ево и зашто!

Лудило: Ово више није српски вечити дерби, а ево и зашто!

Хот спорт 16.09.2016
Још један дан остао је до 152. вечитог дербија, који би и пре одигравања могао да у ђе у историју! А, та чињеница баш и није нешто чиме бисмо могли да се похвалимо. ЗА СЛАДОКУСЦЕ: Има нешто што нисте знали о “вечитом дербију”… »
Божовић: Нећемо ни погинути, ни изгинути, играмо фудбал, не бијемо се калашњиковима

Божовић: Нећемо ни погинути, ни изгинути, играмо фудбал, не бијемо се калашњиковима

Хот спорт 16.09.2016
Тешко је говорити о дербију, а не поновити се. Велико ривалство два клуба и добро је што постоји таква утакмица. Један од највећих дербија на свету... НИКОЛИЋ ПРЕД ДЕРБИ: Не играмо ни Божовић, ни ја! Табела изгледа грозно… »
Божовић: Бод није лош, да играмо фудбал, а не да "гинемо" (видео)

Божовић: Бод није лош, да играмо фудбал, а не да "гинемо" (видео)

Спортски журнал 16.09.2016
Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да не би био незадовољан ремијем у 152. вечитом дербију, али да у случају победе његовог тима и разлике од 12 бодова не би била готова борба за титулу. - Тешко је говорити… »
Партизан: Дерби рађа јунаке, "да погинемо"

Партизан: Дерби рађа јунаке, "да погинемо"

Мондо 16.09.2016
Партизан дочекује Црвену звезду у 152. "вечитом дербију" са девет бодова мањка, али и са великом жељом да победи, смањи заостатак, обрадује навијаче... "Табела изгледа грозно, боље на резултат него лепо". О највећој… »
Николић: "Не играмо Гроф и ја, нека дерби роди неке нове хероје"

Николић: "Не играмо Гроф и ја, нека дерби роди неке нове хероје"

Спортске.нет 16.09.2016
Шеф стручног штаба ФК Партизан Марко Николић рекао је да би волео да предстојећи "вечити" дерби изнедри нове јунаке и да се на крају радује његов тим. Тренер Партизана Марко Николић рекао је данас да је "вечити" дерби утакмица… »
Звезда: Ми да дамо хероја, а Партизан трагичара!

Звезда: Ми да дамо хероја, а Партизан трагичара!

Мондо 16.09.2016
"Ово су утакмице које доносе и хероје и трагичаре. Надам се да ће херој бити неко из нашег тима", рекао је тренер Црвене звезде Миодраг Божовић. "Тешко је говорити о дербију, а не поновити нешто што је већ речено", почео је… »
Николић пред Дерби: Не играмо ни Божовић, ни ја! Табела изгледа грозно, гледамо је сваки дан на Телеоптику…

Николић пред Дерби: Не играмо ни Божовић, ни ја! Табела изгледа грозно, гледамо је сваки дан на Телеоптику…

Хот спорт 16.09.2016
У клубу спортиста на стадиону Партизана одржана је веома посећена и занимљива црно-белих конференција уочи сутрашњег 152. 'вечитог' дербија. У редовима Партизана траже мир и сатисфакцију. Чека се победа у дербију, победа која… »
Марко Николић пред дерби: Табела изгледа грозно, Партизан - боље такмичарски него лепо

Марко Николић пред дерби: Табела изгледа грозно, Партизан - боље такмичарски него лепо

Моззарт спорт 16.09.2016
„Односном и приступом од тренутка кад крочимо на стадион док га не напустимо морамо да заслужимо грам спортске среће“, каже тренер црно-белих. Прво нико није причао о фудбалу. А сад нико не прича о Скупштини. Тако је природније… »
Николић пред дерби: Табела је грозна, истакнута нам је у Телеоптику!

Николић пред дерби: Табела је грозна, истакнута нам је у Телеоптику!

Спортал блиц 16.09.2016
Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је уочи 152. вечитог дербија да је његов тим додатно мотивисан због велике разлике на табели. Фото: М. Метлаш / РАС Србија "Очекује нас најлепша и највећа утакмица у Србији, ма… »
Николић: Поглед на табелу је грозан

Николић: Поглед на табелу је грозан

Вести онлине 16.09.2016
Тренер фудбалера Партизана Марко Николић је рекао уочи 152. "вечитог дербија" да црно-белима посебан мотив представља стање на табели и додао да би победом унели додатну неизвесност у трци за титулу. - Очекује нас најлепша и… »
Божинова на Ле Талека!

Божинова на Ле Талека!

Мондо 16.09.2016
Уколико Ле Талек буде на месту штопера, Николић ће га напасти и тражити од Божинова да искористи неискуство Француза, тврди бивши фудбалер и тренер Партизана. Владимир Вермезовић водио је црно-беле као играч и тренер у више… »

Вести дана »