Povezane vesti

Ozbiljna kazna preti Partizanu

Ozbiljna kazna preti Partizanu

Dnevnik 19.09.2016
Večiti derbi srpskog fudbala,152. po redu, nije mogao da prođe bez incidenata, ovaj put nije bilo tuče navijača na tribinama, već su nemile scene viđene na atletskoj stazi. Po pisanju Sportskog žurnala, pomoćni trener crveno-belih Saša Petrović… »
Strast derbija: Kako “grobar” izjavljuje ljubav devojci (foto)

Strast derbija: Kako “grobar” izjavljuje ljubav devojci (foto)

Hot sport 19.09.2016
Majke stalno upozoravaju ćerke da muškarci misle samo na jedno: fudbal. U ovom slučaju, "majka" nije pogrešila. Posle derbija jedni slave, drugi tuguju, tako je to u našem fudbalu. Sreći “grobara” posle pobede nad Zvezdom nema kraja, što… »
Partizanovih 90: Pamtili su se Kežman i Moreira, a novi junaci su Jojić, Kojić, Žuka, Everton, Leonardo…

Partizanovih 90: Pamtili su se Kežman i Moreira, a novi junaci su Jojić, Kojić, Žuka, Everton, Leonardo…

Hot sport 19.09.2016
Evo šta o golovima protiv Crvene zvezde u 90. minutu kažu junaci Partizana iz 144. i 146. 'večitog' derbija. Pre njih su navijači Partizana pamtili Kežmana i Moreiru, a poslednje četri godine u listu čarobih “90”upisali su se Jojić, Kojić… »
Partizanu preti kazna, Zvezdin trener pogođen kamenom

Partizanu preti kazna, Zvezdin trener pogođen kamenom

Press 19.09.2016
Fudbalskom klubu Partizan preti drastična kazna zbog toga što je posle 152. večitom derbija pomoćni trener Crvene zvezde Saša Petrović pogođen kamenom u glavu. foto: tanjug.rs Fudbalskom klubu Partizan preti drastična kazna zbog toga sto je posle… »
Jojić i Kojić o golu “naslednika” Leonarda: Lepa tradicija u Humskoj

Jojić i Kojić o golu “naslednika” Leonarda: Lepa tradicija u Humskoj

Večernje novosti 19.09.2016
Nemanja: Setio sam se svog gola, navijača, pobede, Partizana. Celu noć sam gledao snimke kako "grobari" navijaju. Miloš: Gol ponovo u poslednjem minutu govori o karakteru igrača. Partizan je ponovo najvećeg rivala na svom stadionu savladao golom u… »
Nemanja Kojić: Celu noć sam gledao kako Grobari navijaju

Nemanja Kojić: Celu noć sam gledao kako Grobari navijaju

Sportski žurnal 19.09.2016
Akcija kod gola Leonarda u stilu Barselone – hvali naslednike heroj crno–belih iz 146. duela sa komšijama. Nemanja Kojić dobro pamti 26. april 2014. i 89. minut 146. večitog derbija: Miroslav Vulićević je centrirao sa desne strane, stasiti… »
Jojić, Kojić, Leonardo...

Jojić, Kojić, Leonardo...

Mondo 19.09.2016
Miloš Jojić i Nemanja Kojić za sajt Partizana komentarišu 152. "večiti derbi" i to što je on odlučen u poslednjem minutu, što je njima dobro poznata situacija: "Neka tradicija bude nastavljena", poručuje Jojić. "Izgleda da smo mi specijalisti za… »

Vesti dana »