Povezane vesti
Ružica za novi STAR: Gastozova majka voli mene, a ne Zoricu! Sve mi je priznala, ona ga izluđuje!
Svet & Skandal 19.09.2016
Iako Filip Đukić tvrdi da ga Ružica Veljković više ne zanima, kao i da se kaje što je uopšte bio sa njom, ona kaže da je on i dalje proganja i da joj često dolazi na vrata! A osim Filipa, novopečena voditeljka ubeđena je da je i Gastoz lud za njom, te da… »
Ružica Veljković otkrila sve: Žao mi je Zorice, evo šta se dešava sa njom i Gastozom!
Kurir 19.09.2016
Ružica Veljković postala je prava zavodnica! Posle Filipa Đukića koji je ludeo za njom a sada tvrdi da ga ona uopšte ne zanima i da se kaje što je bio sa njom, u tu priču upisao se i Nenad Marinković Gastoz. Naime, novopečena voditeljka otkrila je da je… »
Vesti dana »

Samit G7 počinje danas u Kanadi, teme carine SAD i sukobi na Bliskom istoku i u Ukrajini
Euronews pre 4 minutajoš 17 povezanih

Nedelju dana maltretiranja beograđana: Blokaderi i danas na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša, sve ih je manje
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO Iran ispalio balističke projektile na Izrael, odjeknula eksplozija u Tel Avivu, Netanjahu preti: „Platićete!“
Nova pre 24 minutajoš 100 povezanih

Vlada Srbije: Rektor Đokić nije bio pozvan na sastanak premijera sa drugim rektorima
Sputnik pre 1 satjoš 12 povezanih