Повезане вести
Почело суђење капетану Драгану
РТС 20.09.2016
Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган изјаснио се да се апсолутно не осећа кривим за ратне злочине над хрватским војницима и цивилима током протеклог рата, за шта му суди Жупанијски суд у Сплиту. Након 20-минутног… »
У току је суђење капетану Драгану: "Апсолутно се не осећам кривим" (фото)
Телеграф 20.09.2016
Према оптужници Хрватске, Васиљковић је одговоран за злочине почињене средином 1991. у затвору на книнској тврђави те у фебруару 1993. у Брушкој код Бенковца. Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган изјаснио се данас… »
Капетан Драган у хрватском суду: Бранио сам Југославију
Невсвеек 20.09.2016
"Бранио сам своју домовину Југославију коју сам пуно волео. Агресију на Југославију су направили домаћи издајници и страни плаћеници"; каже Дражан Васиљковић. Један од водја српских паравојних формација током рата у Хрватској … »
Капетан Драган пред хрватским судом: "Ово море које зовете вашим, то је било моје море"
Телеграф 20.09.2016
У свом обраћању Суду, Васиљковић је рекао да је у затвору провео 11 година без доказа и без пресуде. Оптужницу против њега назвао је комичном, безочном и безобразном. Драгану Васиљковићу суђење ће бити настављено 18, 19. и… »
Капетан Драган: Нисам агресор, чувао сам Југославију!
Ало 20.09.2016
На сплитском Жупанијском суду данас је почело суђење за ратни злочин Драгану Васиљковићу, познатијем као капетан Драган, а мере безбедности подигнуте су на највиши ниво. Сведоке из Србије у судницу спроводе кроз подземне… »
Чувају га као Ескобара, сведоке доводе подземним тунелима!
Вести онлине 20.09.2016
Пред сплитским Жупанијским судом у уторак је почело суђење за ратни злочин Драгану Васиљковићу, познатијем као капетан Драган, а мере безбедности подигнуте су на највиши ниво. Сведоке из Србије у судницу спроводе кроз подземне… »
"Кеп" на суду: Ја сам "бранитељ" моје домовине!
Мондо 20.09.2016
Драган Васиљковић, познат као капетан Драган, изјаснио се јутрос на суду у Сплиту да се не осећа кривим за ратни злочин над хрватским војницима и цивилима током протеклог рата. Фото: Анадолија/ Стипе Маииç Суђење је почело у… »
Васиљковић: Себе доживљавам као браниоца Југославије
Н1 Инфо 20.09.2016
Уз велике мере безбедности и огромно интересовање домаћих и страних медија у великој судници сплитског Жупанијског суда почело је суђење Драгану Васиљковићу познатијем као капетан Драган који је, на самом почетку, одбацио… »
Капетан Драган: Нисам крив
Вести онлине 20.09.2016
Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган, одбацио је у уторак пред Жупанијским судом у Сплиту кривицу за ратне злочине над хрватским војницима и цивилима током грађанског рата 1991. и 1993. године. После двадесетоминутног… »
Почело суђење капетану драгану: Апсолутно се не осећам кривим за ратне злочине
Курир 20.09.2016
Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган изјаснио се данас да се апсолутно не осећа кривим за ратне злочине над хрватским војницима и цивилима током протеклог рата, за шта га оптужује Жупанијски суд у Сплиту. Након… »
Капетан Драган се „апсолутно не осећа кривим“ Тањуг
Студио Б 20.09.2016
Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган изјаснио се данас да се апсолутно не осећа кривим за ратне злочине над хрватским војницима и цивилима током протеклог рата, за шта га оптужује Жупанијски суд у Сплиту. Након… »
Почело суђење капетану драгану: Разумем оптужницу, не осећам се кривим ни за једну оптужбу!
Србија данас 20.09.2016
Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган, одбацио је кривицу за ратне злочине над хрватским војницима и цивилима. После двадесетоминутног читања оптужнице Васиљковић је рекао да разуме оптужницу, али и да се не осећа… »
Прети му 20 година робије: Капетану Драгану данас почиње суђење у Сплиту!
Телеграф 20.09.2016
У Жупанијским судом у Сплиту данас почиње суђење Драгану Васиљковићу, познатом као Капетан Драган, због наводног ратног злочина против цивила и ратних заробљеника током рата у Хрватској. У Жупанијским судом у Сплиту данас… »
Почиње суђење Капетану Драгану: У судници као и на бојном пољу - победиће Хрвате!
Србија данас 20.09.2016
Данас у Жупанијском суду у Сплиту почиње суђење Капетану Драгану. Суђење Драгану Васиљковићу, познатијем као Капетан Драган, за наводне ратне злочине почињене током 1991. и 1993. године почињу данас у Жупанијском суду у… »
Вести дана »

Ле: Го Ахед Иглс победио Астон Вилу, Бран убедљив против Ренџерса
Спортски журнал пре 15 минутајош 73 повезане

"Трамп је све више фрустриран због Путина"! Огласила се Бела кућа: Састанак "једног дана", председник није видео довољно акције Русије!
Курир пре 1 сатјош 57 повезаних

Тијаго Сплитер привремени тренер Портланда након хапшења Чонсија Билапса
Спортски журнал пре 1 сатјош 31 повезана