Повезане вести

На насиље ћемо одговорити издвајањем из БиХ

На насиље ћемо одговорити издвајањем из БиХ

Ало 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће Бањалука, на насиље из Сарајева, одговорити издвајањем из Босне и Херцеговине. "Ми немамо намеру ниједног тренутка остати у земљи у којој с друге стране долази… »
РС мења Закон о празницима, али не одустаје од референдума

РС мења Закон о празницима, али не одустаје од референдума

Н1 Инфо 21.09.2016
Четири дана уочи референдума о Дану Републике Српске, ентитетски Парламент чека да у процедуру уђу измене Закона о празницима. Београд истовремено “спушта лопту” после бурних реакција на изјаве генерала Сефера Халиловића. Лидери… »
Додик: На насиље ћемо одговорити издвајањем из БиХ

Додик: На насиље ћемо одговорити издвајањем из БиХ

РТС 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће Бањалука, на насиље из Сарајева, одговорити издвајањем из Босне и Херцеговине. "Ми немамо намеру ниједног тренутка да останемо у земљи у којој с друге стране долази… »
Додик: Можемо војно да се одбранимо, на насиље ћемо одговорити отцепљењем! (видео)

Додик: Можемо војно да се одбранимо, на насиље ћемо одговорити отцепљењем! (видео)

Вечерње новости 21.09.2016
Ми знамо да је став Сефера Халиловића који прети ратом став свих у Сарајеву, али, говорим хипотетички, ако се десе било какви покрети те врсте ми смо истог тренутка изван Бих, поручио је Милорад Додик. Ми знамо да је став Сефера… »
ДОДИК ИЗ МОСКВЕ ЗАПРИЈЕТИО ОТЦЕПЉЕЊЕМ! На насиље из Сарајева одговорићемо отцепљењем Републике Српске!

ДОДИК ИЗ МОСКВЕ ЗАПРИЈЕТИО ОТЦЕПЉЕЊЕМ! На насиље из Сарајева одговорићемо отцепљењем Републике Српске!

Санџак хабер 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће званична Бањалука на насиље из Сарајева одговорити отцепљењем од Босне и Херцеговине. Он је то за Спутњик рекао уочи разговора са руским председником Владимиром… »
Додик запретио: Ако нас нападну, отцепићемо се од БиХ

Додик запретио: Ако нас нападну, отцепићемо се од БиХ

Вести онлине 21.09.2016
"Ми знамо да је став Сефера Халиловиц́а који прети ратом став свих у Сарајеву, али, говорим хипотетички, ако се десе било какви покрети те врсте ми смо истог тренутка изван Босне и Херцеоговине" поручио је председник Републике… »
(Видео) Милорад Додик: На насиље ц́емо одговорити отцепљењем!

(Видео) Милорад Додик: На насиље ц́емо одговорити отцепљењем!

Курир 21.09.2016
Ми знамо да је став Сефера Халиловиц́а који прети ратом став свих у Сарајеву, али, говорим хипотетички, ако се десе било какви покрети те врсте ми смо истог тренутка изван Босне и Херцеоговине, поручио је председник Републике… »
Додик поручује: Ако се зарати, РС ни минуте неће остати у БиХ

Додик поручује: Ако се зарати, РС ни минуте неће остати у БиХ

Телеграф 21.09.2016
- Када би то учинили то би само убрзало наш пут ка самосталности и било какви покушаји те врсте би нас дефинитивно избацили из БиХ у којој ми не бисмо остали ни минуте - казао је Додик. Председник Републике Српске Милорад Додик… »
Додик тврди: На било какав облик насиља одговорићемо отцепљењем!

Додик тврди: На било какав облик насиља одговорићемо отцепљењем!

Правда 21.09.2016
Ми знамо да је став Сефера Халиловића који прети ратом став свих у Сарајеву, али, говорим хипотетички, ако се десе било какви покрети те врсте ми смо истог тренутка изван Босне и Херцеоговине, поручио је председник Републике… »
Додик: Ни Путин неће променити одлуку о референдуму!

Додик: Ни Путин неће променити одлуку о референдуму!

Вести онлине 21.09.2016
Лидер Републике Српске Милорад Додик изјавио је пред пут у Москву да ни руски председник Владимир Путин неће променити одлуку о одржавању референдума. - Ја тамо идем због економских питања, сарадње РС са Русијом, а не због… »
Додик: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму

РТС 21.09.2016
У Москву идем због економских питања, сарадње РС са Русијом, а не због референдума, поручио је председник Републике Српске. Председник РС Милорад Додик, који ће се сутра у Москви састати са Владимиром Путином, изјавио је да ни… »
"Нови рат у Босни? Глупости!"

"Нови рат у Босни? Глупости!"

Мондо 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да Српска не предузима никакве акције насиља, нити се припрема за рат, али и да нико не треба да сумња у то да је спремна да одбрани своју територију. Ко је гледао насловне… »
Додик: Ни Путин неће прменити одлуку о референдуму!

Додик: Ни Путин неће прменити одлуку о референдуму!

Правда 21.09.2016
Лидер Републике Српске Милорад Додик изјавио је пред пут у Москву да ни руски председник Владимир Путин неће променити одлуку о одржавању референдума. "Ја тамо идем због економских питања, сарадње РС са Русијом, а не због… »
ДОДИК одлучан: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму

ДОДИК одлучан: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму

Телеграф 21.09.2016
Ја тамо идем због економских питања, сарадње РС са Русијом а не због референдума. Ја ћу изложити ситуацију као и Путин што ће, саслушаћемо један другог али референдум се неће одлагати. Зачудили би се колико је он заправо и и… »
Додик: Ни Путин ме неће поколебати

Додик: Ни Путин ме неће поколебати

Ало 21.09.2016
Председник РС тврди да у Русију путује због економских тема и додаје да ће референдум сигурно бити одржан. Председник РС Милорад Додик, који ће се сутра састати у Москви са Владимиром Путином изјавио је да ни председник Руске… »

Курир 21.09.2016
Председник РС Милорад Додик, који ће се сутра састати у Москви са Владимиром Путином изјавио је да ни председник Руске Федерације неће променити одлуку о одржавању референдума у Дану Републике у РС. "Ја тамо идем због економских… »
Додик: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму Тањуг

Додик: Ни Путин не може да промени одлуку о референдуму Тањуг

Студио Б 21.09.2016
Председник РС Милорад Додик, који ће се сутра састати у Москви са Владимиром Путином изјавио да ни председник Руске Федерације неће променити одлуку о одржавању референдума у Дану Републике у РС. „Ја тамо идем због економских… »
Додик пред пут у Москву позива на смиривање тензија

Додик пред пут у Москву позива на смиривање тензија

Н1 Инфо 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик путује у Москву, где ће се сутра састати са руским председником Владимиром Путином. Додик је данас позвао на смиривање тензија, после изјаве ратног генерала Армије БиХ Сефера Халиловића… »
Додик реаговао на хушкачке изјаве Халиловића: Треба смирити тензије, иако иза њега стоји политика

Додик реаговао на хушкачке изјаве Халиловића: Треба смирити тензије, иако иза њега стоји политика

Курир 21.09.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик, реагујући на јучерашњу изјаву Сефера Халиловића, позвао је на смиривање тензија. "Што се тиче Сефера Халиловића и његових изјава ништа ту није чудно. Очигледно је да постоји политика… »
Додик данас путује у Москву: Очекује га састанак са Путином око сарадње

Додик данас путује у Москву: Очекује га састанак са Путином око сарадње

Курир 21.09.2016
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик путује данас у Москву, где би сутра требало да се састане са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Како јавља РТРС, Додик је рекао да очекује да ће у разговору са руским… »
Додик данас путује у Москву, сутра састанак са Путином

Додик данас путује у Москву, сутра састанак са Путином

РТВ 21.09.2016
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик путује данас у Москву где би сутра требало да се састане са председником Руске Федерације Владимиром Путином, наводи РТРС. Додик је рекао да очекује да ће у разговору са… »

Вести дана »