Povezane vesti
Ni sam ne zna šta bi: Obama odjednom želi veću saradnju sa Rusijom
Pravda 21.09.2016
Sjedinjene Američke Države se pripremaju za vojnu saradnju sa Rusijom prema sporazumu o Siriji, izjavio je američki državni sekretar Džon Keri na zasedanju Saveta bezbednosti UN. - Prema nalogu predsednika Obame, vrše se pripreme za postizanje… »
Ero predložio novi mehanizam za praćenje primirja u Siriji
Blic 21.09.2016
Francuski ministar spoljnih poslova Žan Mark Ero predložio je danas uspostavljanje novog mehanizma za praćenje primirja u Siriji koje je postignuto uz posredovanje SAD i Rusije, javlja Rojters. - Predložio sam novi mehanizam za praćenje i taj predlog… »
"Vreme je da se prizemlje sirijski avioni"
Vesti online 21.09.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je u sredu u Njujorku da Rusija primora režim sirijskog predsednika Bašara al Asada da prizemlji svoje vazduhoplovne snage, da bi se oživela mogućnost za uspostavljanje prekida vatre. Obraćajući se… »
Lavrov: Napad je provokacija; Keri: "Ne" ucenama Moskve
Pravda 21.09.2016
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov rekao je da je Moskva dala sve podatke o incidentu u kom je bombardovan humanitarni konvoj u Siriji. On je na sastanku Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija pozvao na punu istragu o događaju i istakao da je to bila… »
Keri zahteva prizemljenje sirijskog vazduhoplovstva!
Pravda 21.09.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je danas u Njujorku da Rusija primora režim sirijskog predsednika Bašara el Asada da prizemlji svoje vazduhoplovne snage, da bi se oživela mogućnost za uspostavljanje prekida vatre. Obraćajući se… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih
Rhmz najavio sneg u celoj Srbiji: Evo kada će se zabeleti, padaće i u nižim predelima
Mondo pre 54 minutajoš 10 povezanih