Povezane vesti

Zastareo postupak protiv Karića; Sud: Poternica dalje na snazi

Dnevnik 23.09.2016
Viši sud u Beogradu obustavio je postupak protiv Bogoljuba Karića u slučaju „Mobtel“ zbog zastarelosti dela, saopšteno je iz tog suda. Karić i još petnaestoro okrivljenih u slučaju „Mobtel“ sumnjičeni su nepravosnažnom, preciziranom… »

Jedna optužnica zastarela, poternica za Karićem ostala

Slobodna Evropa 23.09.2016
Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vodi protiv biznismena Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela. Više tužilaštvo je potvrdilo da je dobilo rešenje od Višeg suda, u kome se navodi da je obustavljen… »

Karić: Politički motivisan proces bivše vlasti protiv mene

Novi magazin 23.09.2016
Bogoljub Karić izjavio je da nije oštetio Srbiju i da je proces koji je vođen protiv njega politički motivisan jer je, kako kaže, smetao bivšoj vlasti. "Mi smo više puta predlagali i ranije bivšoj vlasti i pravosuđu da kaucijom rešimo to… »

Karić: Politički motivisan proces bivše vlasti

RTV 23.09.2016
BEOGRAD - Bogoljub Karić izjavio je da nije oštetio Srbiju i da je proces koji je vođen protiv njega politički motivisan jer je, kako kaže, smetao bivšoj vlasti. "Mi smo više puta predlagali i ranije bivšoj vlasti i pravosuđu da kaucijom rešimo… »

Karić za B92: Ko je ovde oštećen, mi ili Srbija?

B92 23.09.2016
Beograd -- Bogoljub Karić za B92 kaže da nije oštetio Srbiju i da je proces koji je vođen protiv njega politički motivisan jer je smetao bivšoj vlasti. "Mi smo više puta predlagali i ranije bivšoj vlasti i pravosuđu da kaucijom rešimo to… »

Interpol ne traži Bogoljuba

Večernje novosti 23.09.2016
Postupak protiv najpoznatijeg Karića pred višim sudom zastareo, pred specijalnim zastareva 2017, naložena dopuna protiv ostalih okrivljenih. Srbija nije povukla naredbu za potragu. VIŠI sud u Beogradu potvrdio je u petak da je 28. januara ove godine… »

Poternica za Karićima još na snazi

RTS 23.09.2016
Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga pred Tužilaštvom za organizovani kriminal zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica. U saopštenju Višeg suda se precizira da je i… »

Bogoljub Karić će biti uhapšen ako dođe u Srbiju

Politika 23.09.2016
„Crvena” poternica za ovim biznismenom raspisana 2006. zbog malverzacija u kompaniji „Mobtel” i dalje je na snazi, ali nema je na sajtu Interpola. Iako Bogoljub Karić nema nameru da dolazi u Srbiju zbog, kako je to izjavio za „Politiku” –… »

Saznajemo: Zastareo postupak protiv Karića, hoće li mu Srbija oprostiti svih 120 miliona evra?

Blic 23.09.2016
Protiv Bogoljuba Karića obustavljen je postupak u Višem sudu u Beogradu, ali i dalje je na snazi istraga koju vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal i po kojoj je raspisana poternica protiv njega. Više tužilaštvo u Beogradu dobilo je rešenje… »

Obustavljen postupak protiv Karića zbog zastarelosti

Radio 021 23.09.2016
Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se vodi protiv Bogoljuba Karića zbog zastarelosti dela. Više tužilaštvo potvrdilo je da je dobilo rešenje od Višeg suda u kome se navodi da je obustavljen postupak u kome se Bogoljub… »

Karić: Vratiću se, ali moj posao je u Moskvi

Danas 23.09.2016
Vratiću se u Srbiju, ali moj posao je u Moskvi, izjavio je za Blic Bogoljub Karić posle vesti o zastarevanju postupka protiv njega u slučaju "Mobtel" i izrazio nadu da će i Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od postupka koji protiv njega… »

Viši sud: Postupak protiv Bogoljuba Karića obustavljen u januaru

Novi magazin 23.09.2016
Postupak protiv Vlasnika BK grupe Bogoljuba Karića za zloupotrebu položaja i malverzacije u kompaniji Mobtel obustavljen je 28. januara ove godine zbog zastarelosti, saopšteno je danas iz Višeg suda u Beogradu. Postupak koji je vođen protiv ukupno 15… »

Oglasio se i Viši sud: Poternica za Karićem i dalje na snazi

Vesti online 23.09.2016
Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga u Posebnom odeljenju tog suda zbog sumnje da je zloupotrebio položaj odgovornog lica, potvrdio je Viši sud u Beogradu. U saospstenju suda se… »

Poternica za Karićima još na snazi

B92 23.09.2016
Beograd -- Poternica raspisana 2006. godine za Bogoljubom Karićem i dalje je na snazi i protiv njega se vodi istraga u Posebnom odeljenju tog suda. To je potvrdio Viši sud u Beogradu. U saopštenju suda se precizira da je i dalje na snazi naredba… »

Karić: Ne vraćam se, imam neka posla u Rusiji

Mondo 23.09.2016
Biznismen Bogoljub Karić kaže da se ne vraća u Srbiju, a kao razlog navodi poslovne obaveze. Foto: YouTube/Printscreen/montaža MONDO Mogao bih u Srbiju da se vratim sledeće godine, kada zastareva i to drugo delo za koje me terete u političkom… »

Obustavljen postupak protiv Bogoljuba Karića

RTS 23.09.2016
Zbog apsolutne zastarelosti dela, Viši sud u Beogradu je obustavio postupak protiv Bogoljuba Karića, potvrđeno je u Višem tužilaštvu za B92. Bogoljub Karić teretio se po optužnici iz 2010. godine za zloupotrebu službenog položaja odgovornog lica… »

Zastareo postupak protiv Bogoljuba Karića

Nova ekonomija 23.09.2016
Postupak protiv Bogoljuba Karića za slučaj Mobtel zastareo je još u februaru, potvrđeno je za N1 u Višem tužilaštvu. Ipak, Karić još nije slobodan čovek u očima srpskog pravosuđa jer se protiv njega vodi još jedan postupak. Apsolutna zastara… »

Ekskluzivno bogoljub Karić na slobodi: Država mu oprostila 60 miliona evra

Kurir 23.09.2016
Vlasnik „BK grupe“ i lider PSS sada bez problema može da se vrati u Srbiju jer ga više ne terete za malverzacije u „Mobtelu“, pa je i crvena poternica protiv njega povučena. Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina bio u bekstvu, sada je… »

Obustavljen postupak protiv Karića, zastarelo delo

B92 23.09.2016
Beograd -- Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vodi protiv Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela, potvrđeno je za B92. Više tužilaštvo je potvrdilo da je dobilo rešenje od Višeg suda u kome se navodi… »

Karić slobodan, oprošteno mu 60 miliona evra!

Pravda 23.09.2016
Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina bio u bekstvu, sada je slobodan čovek i ne mora da strahuje od hapšenja, pošto je Viši sud u Beogradu obustavio postupak koji je vođen protiv njega zbog zloupotreba u vezi s "Mobtelom". Sud je obustavio… »

Karić slobodan, oprošteno mu 60 miliona evra!

Vesti online 23.09.2016
Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina bio u bekstvu, sada je slobodan čovek i ne morada strahuje od hapšenja, pošto je Viši sud u Beogradu obustavio postupak koji je vođen protiv njega zbog zloupotreba u vezi s "Mobtelom". Sud je obustavio… »

Bogoljub Karić slobodan čovek

Glas Zapadne Srbije 23.09.2016
Kako prenose domaći i strani mediji Bogoljub Karić, koji je punih 10 godina u bekstvu, sada je slobodan čovek. Karić je pod istragom od 2006. godine pod sumnjom da je kao odgovorno lice sa još 13 osumnjičenih zloupotrebama oštetio kompaniju… »

Vesti dana »