Повезане вести

Ранијери љут: Зашто овако?

Ранијери љут: Зашто овако?

Хот спорт 24.09.2016
Након што је Лестер са убедљивих 4:1 поражен на свом терену од Манчестер Јунајтеда, Клаудио Ранијери је најавио да ће разговарати са својим играчима. Ранијери је прво истакао да постоји нешто позитивно: – Ово је добра лекција… »
Премијер лига: Арсенал убедљив против Челсија, Јунајтед против Лестера, Ливерпул против Хала

Премијер лига: Арсенал убедљив против Челсија, Јунајтед против Лестера, Ливерпул против Хала

Вечерње новости 24.09.2016
Голове за Манчестер постигли су Смолинг у 22, Мата у 37, Рашфорд у 40. и Погба у 42. минуту. Стрелац јединог гола за госте био је Демарај Греј у 59. минуту. ФудбалериАрсенала су у фуриозном стилу одиграли велики градски дерби… »
Матић и Бане први на удару, Арсенал их разбија!

Матић и Бане први на удару, Арсенал их разбија!

Спортске.нет 24.09.2016
Навијачи Челсија никако нису задовољни игром својих пулена у првом полувремену, док Арсенал игра фантастично. Матић и Ивановић су се и данас нашли на располагању Антонију Контеу за утакмицу против Арсенала, али нису били баш… »
Мурињо: Знао сам да ћете ме питати о Рунију, а ја вам кажем питајте за Рашфорда и Лингарда

Мурињо: Знао сам да ћете ме питати о Рунију, а ја вам кажем питајте за Рашфорда и Лингарда

Моззарт спорт 24.09.2016
"У нормалним околностима, са нормалним новинарима и у нормалној фудбалској земљи, дао бих нормалан одговор да имам 23 квалитетна играча и много утакмица у сезони", каже Португалац. Жозе Мурињо први пут у Премијер лиги у стартну… »
Лестер - Повратак у реалност?

Лестер - Повратак у реалност?

Спортске.нет 24.09.2016
После сезоне из снова, актуелни шампион Премијер лиге доживљава болне ударце у новој сезони. Најновији су претрпели данас на Олд Трафорду против Манчестер Јунајтеда, где су већ у првом полувремену морали чак четири пута да ваде… »
Мурињов одговор "Ајнштајнима" - Демолирање првака Енглеске

Мурињов одговор "Ајнштајнима" - Демолирање првака Енглеске

Спортске.нет 24.09.2016
Манчестер јунајтед је на премијери шестог кола Премијер лиге савладао актуелног шампиона, екипу Лестера. Жозе Мурињо је одлучио да у стартну поставу на уврсти Вејна Рунија, након слабих партија капитена Јунајтеда и енглеске… »
Рапсодија на: “трафорду” Да ли је Руни био проблем? Јунајтед прегазио шампиона

Рапсодија на: “трафорду” Да ли је Руни био проблем? Јунајтед прегазио шампиона

Спортал блиц 24.09.2016
Три везана пораза, а онда експлозија Манчестер јунајтеда! Капитен Вејн Руни је остао на клупи, а екипа Жозеа Муриња је у шестом колу Премијер лиге буквално прегазила Лестер - 4:1. Фото: Реутерс Од шампиона Енглеске није остало… »
Руни на клупи, Шо на трибинама! (САСТАВИ)

Руни на клупи, Шо на трибинама! (САСТАВИ)

Спортске.нет 24.09.2016
Ускоро почиње дуел између Манчестер јунајтеда и Лестера, за ове поставе су се оба тренера одлучила на старту сусрета. На премијери шестог кола Премијер лиге састају се Манчестер јунајтеда и Лестер Сити, а утакмица ће од 13… »

Вести дана »