Povezane vesti
Nina lečić zapretila slavnom pevaču: Ubiću te!
Vesti online 24.09.2016
Popularna voditeljka Nina Lečić prisustvovala je koncertu pevača Željka Vasića, a zbog jedne sutuacije, žestoko mu je zapretila. Naime, Željko je izvenu Ninu pred publiku, kako bi zajedno otpevali jedan od njegovih hitova, a ona je ovaj momenat podelila… »
Nina Lečić ostala zatečena postupkom Željka Vasića: Ubiću te ako me opet tako iznenadiš! (foto)
Svet & Skandal 24.09.2016
Pop pevač Željko Vasić sinoć je nastupio na vinskoj fešti u Nišu, a program je vodila Nina Radulović Lečić. Pevač je u jednom trenutku odlučio da iznenadi voditeljku, pa ju je izveo na binu da peva. “Sinoć na Trgu republike u Nišu moj drug izvede mene na… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 6 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih