Povezane vesti
"U Hrvatskoj na delu otvorena obnova ustaštva"
Vesti online 25.09.2016
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da tzv. misa za 35 ubijenih ustaških generala i pukovnika NDH koja je održana u bazlici Presvetog srca Isusova u Zagrebu predstavlja još jedan u nizu dokaza da je u Hrvatskoj na delu "otvorena… »
Linta: Otvorena obnova ustaštva u Hrvatskoj
Pravda 25.09.2016
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da tzv. misa za 35 ubijenih ustaških generala i pukovnika NDH koja je održana u bazlici Presvetog srca Isusova u Zagrebu predstavlja još jedan u nizu dokaza da je u Hrvatskoj na delu "otvorena… »
Linta: Hrvatska vlast da osudi veličanje ustaštva
RTV 25.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenjuje da tzv. misa za 35 ubijenih ustaških generala i pukovnika NDH koja je održana u bazlici Presvetog srca Isusova u Zagrebu predstavlja još jedan u nizu dokaza da je u Hrvatskoj na đelu… »
Linta: Na delu otvorena obnova ustaštva u Hrvatskoj
RTS 25.09.2016
Misa za pavelićeve generale Skandalozna izjava hrvatskog sveštenika: Mi ne treba da se stidimo NDH!
Večernje novosti 25.09.2016
Stotinjak Zagrepcana okupilo se u subotu uveče u crkvi Bazilika srca Isusovog gde je održana misa za 35 ustaških zločinaca, generala i oficira propale NDH. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA Stotinjak Zagrepcana okupilo se u subotu uveče u crkvi Bazilika… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 2 minutajoš 51 povezana
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 2 minutajoš 38 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 20 povezanih
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih