Povezane vesti
Nikolina i adriana Lima pozirale u Milanu: Ja nisam anđeo, sve sam osim toga!
Kurir 25.09.2016
Ovogodišnja humanitarna amfAR gala večera u Milanu okupila je sam krem svetskog džet seta, a među zvanicama bile su i voditeljka Nikolina Pišek i prelepa Adrijana Lima. Cilj ovog događaja je da se prikupe pare za lečenje side. Manekenka i… »
Koja je lepša? Nikolina i Adrijana Lima kao anđelica i đavolica
Blic 25.09.2016
Adrijana Lima i Nikolina Pišek prisustvovale su sinoć istom događaju u Milanu. Atraktivna voditeljka pozirala je u društvu slavne manekenke, a po odevnim kombinacijama jasno je da je svaka na svoj način dizala pritisak muškarcima u prostoriji. -… »
Nikolina Pišek i Adrijana Lima zagrljene muškarcima dižu pritisak: Koja je od njih dve sinoć izgledala lepše? (ANKETA)
Story 25.09.2016
Hrvatska voditeljka našla se među svetskim zvezdama u Milanu, a imala je priliku da se , između ostalih, druži i s Viktorijinim anđelom Adrijanom Limom. U Milanu se svake godine tokom Nedelje mode održava gala veče dobrotvorne organizacije amfAR… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTV-a i RTS-a i najavili blokadu od 22 sata (VIDEO)
RTV pre 4 minutajoš 28 povezanih

Mup se oglasio o blokadi RTS-a: "Naši pripadnici neće intervenisati ako ne dođe do upada i napada na policiju"
Mondo pre 52 minutajoš 12 povezanih

Predsednik Vučić obišao policajca koji je povređen ispred RTS-a: "Toliko o mirnim demonstrantima i nadasve ugroženim"
Euronews pre 22 minutajoš 4 povezane

Student FPN o incidentu ispred RTS-a: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Nova pre 17 minutajoš 2 povezane