Повезане вести

Легија: Од Марковића сам сазнао ко је убио Славка Ћурувију

Легија: Од Марковића сам сазнао ко је убио Славка Ћурувију

Вечерње новости 26.09.2016
Сведочење Милорада Улемека о убиству власника "Дневног телеграфа". На почетку навео да нема непосредне доказе против оптужених. МИЛОРАД Улемек Легија, бивши командант расформиране Јединице за специјалне операције, сведочио је у… »
Легија: Прете ми због сведочења о убиству Ћурувије

Слободна Европа 26.09.2016
Милорад Улемек Легија, некадашњи командант Јединице за специјалне операције Државне безбедности Србије, изјавио је пред Специјалним судом да доживљава претње због сведочења на суђењу за убиство новинара Славка Ћурувије… »
Легија: Претили ми да не причам о Ћурувији

Легија: Претили ми да не причам о Ћурувији

Мондо 26.09.2016
Некадашњи комадант Јединице за специјалне операције Милорад Улемек Легија рекао је данас у Специјалном суду у Београду да нема непосредна сазнања о убиству новинара Славка Ћурувије. УИемек: Претили суи ми. Фото… »

Политика 26.09.2016
Милорад Улемек одбио да понови исказ из истраге, када је дао кључне информације на основу којих је подигнута оптужница. Милорад Улемек Легија, бивши командант Јединице за специјалне операције и најчуванији српски затвореник… »
Јаке мере безбедности: Легија: Раде Марковић ми је рекао ко је убио Ћурувију, претели су ми да одустанем од сведочења

Јаке мере безбедности: Легија: Раде Марковић ми је рекао ко је убио Ћурувију, претели су ми да одустанем од сведочења

Блиц 26.09.2016
Милорад Улемек Легија почео је око 15 часова да даје исказ на суђење некадашњим припадницима Државне безбедности (ДБ) оптуженим за убиство новинара Славка Ћурувије 1999. Он је на почетку исказа пред Судским већем Специјалног… »
Легија открио све о убиству Ћурувије Раде Марковић ми је рекао да су ови Радоњини убили!

Легија открио све о убиству Ћурувије Раде Марковић ми је рекао да су ови Радоњини убили!

Курир 26.09.2016
БЕОГРАД - Милорад Улемек Легија, кључни сведок у поступку против оптужених за убиство новинара Славка Ћурувије изашао је пред говорницу Специјалног суда у пратњи четири затворска стражара, у сивом затворском оделу. - Добар дан… »
Обрадовић о истрази убистава новинара у Србији

Обрадовић о истрази убистава новинара у Србији

Ал Јазеера 26.09.2016
На суђењу некадашњим припадницима Државне безбједности оптуженим за убиство новинара Славка Ћурувије 1999. године, свједочи Милорад Улемек Легија, некадашњи командант Јединице за специјалне операције, која је дјеловала под… »
Легија сведочи на суђењу за убиство Ћурувије

Легија сведочи на суђењу за убиство Ћурувије

Нови магазин 26.09.2016
У Специјалном суду у Београду суђење за убиство новинара Славка Ћурувије настављено је данас сведочењем бившег команданта Јединице за специјалне операције Милорада Улемека Легије. Ћурувија је убијен 11. априла 1999, а за… »
Легија: Немам доказе о убиству Ћурувије, него само посредна сазнања

Легија: Немам доказе о убиству Ћурувије, него само посредна сазнања

Нова економија 26.09.2016
У Специјалном суду у Београду суђење за убиство новинара Славка Ћурувије настављено је данас сведочењем бившег команданта Јединице за специјалне операције Милорада Улемека Легије. Ћурувија је убијен 11. априла 1999, а за… »
Легија ћутао о наредби да убије Ћурувију

Легија ћутао о наредби да убије Ћурувију

Данас 26.09.2016
Претили су ми. И мени и мојој породици, али нисам уплашен. Средићу ја то - рекао је данас у Специјалном суду бивши командант Јединице за специјалне операције (ЈСО) Милорад Улемек Легија. Претходно је дао знатно блажу верзију… »
Б92: Легију до суда пратио хеликоптер

Б92: Легију до суда пратио хеликоптер

Данас 26.09.2016
Устаничка улица у Београду је била блокирана, а хеликоптери су надлетали престоницу због транспорта Милорада Улемека Легије, јављају репортери телевизије Б92. Он ће на суђењу за убиство Славка Ћурувије сведочити као “кључни… »
(Курир тв) хеликоптери надлећу колону, блокирана устаничка: Легија на суђењу за убиство Ћурувије

(Курир тв) хеликоптери надлећу колону, блокирана устаничка: Легија на суђењу за убиство Ћурувије

Курир 26.09.2016
БЕОГРАД - На суђењу некадашњим припадницима Државне безбедности (ДБ) оптуженим за убиство новинара Славка Ћурувије 1999. године стигао је кључни сведок Милорад Улемек Легија, некадашњи комадант Јединице за специјалне… »
Улемек данас о убиству Ћурувије

Улемек данас о убиству Ћурувије

Данас 26.09.2016
У наставку суђења оптуженима за убиство новинара Славка Ћурувије, заказаном за данас и сутра у Специјалном суду, требало би да сведочи некадашњи командант Јединице за специјалне операције Милорад Улемек Легија. Он је у истрази… »
Легија открива убице Ћурувије

Легија открива убице Ћурувије

Вести онлине 26.09.2016
После готово две године како је истражитељима дао изјаву о убиству новинара Славка Ћурувије у Београду, Милорад Улемек Легија, бивши командант Јединице за специјалне операције, сведочиће данас у Специјалном суду о својим… »

Вести дана »